Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről ez elmélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről ez elméletről?

Figyelt kérdés
Több külföldi oldalt is olvastam ezzel kapcsolatban. A téma röviden annyi, hogy tudósok szerint a nőkbe az van genetikailag belekódolva, hogy utálják a saját fajtájukat, ide vezethető a túlzott exogámiájuk is, és a saját fajtájukból származó férfiakkal szembeni sokszor irreális magas elvárásaik is ebből származnak, állítják a tudósok. Persze, lehetne kérdezni, hogy akkor a legtöbb nő miért választ mégis azonos fajtájú párt magának? Ennek főleg gazdasági okai vannak, ma még mindig a fehér férfiak vannak legfelül a gazdasági létrán, és mivel a nőknek mindennél fontosabb az anyagi biztonság, ezért választanak ösztönösen mindig pénzes férfit maguknak. A másik oka pedig a társadalmi elvárások, mert még mindig nem teljesen elfogadottak a kevert párok/házasságok nyilvánosan, bár nyugati országokban egyre több ilyen van évről évre, erről hiteles statisztikák vannak. És mielőtt bárki nőgyűlölőnek bélyegezne, nem én állítom ezeket, hanem tudósok és a témával foglalkozó szakemberek. Engem csupán tudományos oldalról érdekel ez a téma, mert régóta érdekel a nők természete.

2017. dec. 10. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Tehát Brad Pitt a pénzéért jön be nekünk, a néger kosarasok meg a sármjuk miatt.
2017. dec. 10. 20:04
 12/16 A kérdező kommentje:
#10 Brad Pitt mondjuk nem éppen jó hasonlat. Leginkább az átlagból kell kiindulni ilyenkor. Egy átlagosnak számító fehér és egy szintén átlagosnak számító feketét érdemes ilyen téren összehasonlítani. Az átlagot az anyagiakra és a külsőre is értem.
2017. dec. 10. 20:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Bocs, a #11-esnek szántam.
2017. dec. 10. 20:10
 14/16 Diavolino44 ***** válasza:

A nok ket fele minoseget keresnek egy ferfiben, az egyik a szereto, a masik az eltarto.

S igen nagyobb esely van arra, hogy akiben erosebb a kalandvagyo en, az olyan pasit fog valasztani, aki kulfoldi.

Ket peldat hozok, az egyik a fesztivalok, sokkal nagyobb szazalekban jonnek ossze magyar lanyok kulfoldi pasival illetve forditva, nagyobb eselyed van meghuzni egy kuldi csajt a szigeten mint magyart.

Azert mert a racionalis en, konnyebben megnyugtathato, azzal, hogy valoszinu sose latod tobbe, senki nem fog elitelni erte.

A masik a “buli szigetek”, udulohelyek. Pl Ibiza, Rimini, Rodos stb.

Aki nyaralt vagy dolgozott ilyen helyen pontosan tudja, mennyire leesik az erkolcs ilyen helyeken, s szinten azert mert tobb 100 km van a sajat eletteretol, s ami ott tortenik az ott is marad.

Viszont, rasszok nem igazan keverednek. Pl a legtobb exem konkretan undorodott az afroamerikai ferfiaktol, s sose hallottam, hogy odakat zengettek volna a helyes Japan ferfiakrol. Viszont a feheren belul mas kultura pl spanyolol szereto, vagy viking kinezetu pasikrol annal tobbet.

2017. dec. 10. 23:07
 15/16 anonim ***** válasza:
92%

"Mit gondoltok erről ez elméletről?"

Azt, hogy nagyon kevés értelmes és összefüggő gondolatot tartalmaz.

2017. dec. 10. 23:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy a sajat "fajtaja"? Borszin, rassz, kulturalis hatter, anyagi hatter, nemzetiseg? Fajtaja a kutyanak van.

Amugy altalanosan igaz, hogy egy pasi kulfoldon mindig elonyben van, mert a nok szeretik az egzotikussagot. Mo.-n pl. eleg nehez magyar fiukent csajozni. Nyugat-eu.-ban szerintem konnyebb. DK-Azsiaban meg allitolag nagyon konnyu, Japanban allitolag minden lany kulfoldi pasit akar, nalunk meg az olaszpasizas a nagy divat. Szoval lehet ebben valami. Frissulni akar a genallomany, na :)

2017. dec. 11. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!