Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol jöttél össze a pároddal, és mióta vagytok együtt? Minél több választ szeretnék.
És azt is írjátok le légyszíves, hogy a megismerkedésetek hogy történt, és azután mennyi idő után jöttetek össze?
Kort és nemet is írjatok.
Amúgy azért kérdem, mert fél éve lett vége 1 hosszú párkapcsolatomnak, és szeretnék megismerkedni egy új fiúval, aki rendes,megbecsül, stb. Válaszokat előre is köszönöm:)
Nagyon vicces vagy tényleg. Látszik, mennyire gyerek vagy, inkább menj vissza homokozni vagy valami.
Értelmes válaszokat várok!
Társkeresőn ismerkedtünk, bő 1 hónapig levelezés, msn, telefon. Egy hónap múlva találkoztunk először, aznap össze is jöttünk. 5 hónap múlva hozzá költöztem. 2 és fél éve vagyunk együtt.
31/N
én a neten ismertem meg a barátomat, majdnem 2 hónapnyi msn-ezés és találkozgatás után jöttünk össze és most 2 és fél hónaposak vagyunk.
18/L , 18/F
Általános iskolai oszitársak voltunk...most 5 éve vagyunk együtt.
23L
A tengerparton! Na jó ez am nem olyan nagy szám mert ott lakok de jól hangzik =)
Am már ismertük egymást egy ideje, aztán eccer sz@rul volt egy családi balhé miatt, vettünk egy üveg bort és lementünk dumálni a partra és akk jöttünk össze =)
Már régóta ismerjük egymást, egy suliba járunk egy faluban lakunk.
17/F fél éve vunk együtt
Az akkori barátomnak volt a heverja, aztán 5-6 hónapos egymás-kerülgetése után én színt vallottam egy csillagfényes éjszakán, egy hegytetőn... Ennek már 11,5 éve.
6 éve vagyunk házasok, két pici gyerekünk van.
28/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!