Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a pasim és nagyon fáj, már félek tőle. Még egyszer megfogja tenni? Nem tudok hova menni. Mit tegyek? És szeretem nagyon 24/l
Hazajött mar :( el akartam menni boltba és nem engedett lelökött az ágyra utana lefogott és nagyon erősen a kezemet szorította én meg sírva ordítottam hogy engedjen már el de őt nem érdekelte utana rángattam magam ,el löktem őt és beszaladtam a szobába bezártam magam aztan kimasztam az ablakon .Most kint vagyok az utcan ülök tuti h nem megyek vissza oda nem tudom mit csináljaak.
Ha feljelentem őt mi lesz????
Jó, akkor ne rinyálj, hanem szeresd tovább.
Csak könyörgök, gyereket NE szülj vele.
Neki nem vele, mert nem ketten szülik meg. Ha már oltani szeretnél, kérlek helyes nyelvtannal...
A testvéredhez nem tudsz elmenni? Most azonnal és nála aludni? Sajnos a rendőrség nem fogja neked azonnal elvinni.
Persze bántsatok még ti is
Nem tudom mi értelme lenne ide ilyet írni ha nem igaz
Figyelemért, unaloműzésért...
Mi vagy te, egy szőke pompom test nélkül???
Normális nő már a kerületet összerikácsolta volna s a szomszédokat is segítségért.
Tessék, hívd őket vagy a fakabátokat:
Szerintem is érdemes egy szakszervezethez fordulni, vagy barátok, szomszéd, ilyenek. Akárhová.
Annyi pénzed nincs, hogy egy szobát kivegyél valahol?
De ti nem értitek meg h féltem tőle? Amikor elkezdtem sírni meg ordibálni befogta a szám én nem mertem megszólalni sem.
Már a tesómnál vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!