Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a pasim és nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a pasim és nagyon fáj, már félek tőle. Még egyszer megfogja tenni? Nem tudok hova menni. Mit tegyek? És szeretem nagyon 24/l

Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 20:30
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Első volt.

Nem mondtam hogy vele akarok maradni csak h szeretem

2017. dec. 8. 20:57
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Családtagjaiddal beszélj ezt ne hagyd annyiba ha most elnézed neki akkor késöbb is megfog ütni és ez csak még rosszabb lessz .Sztem jobban jársz ha kidobod még most .
2017. dec. 8. 20:59
 13/47 anonim ***** válasza:
Komolyan, ezek után mit szeretsz még rajta? Csak hajtogatod, hogy szereted, de érthetetlen. A legnagyobb szerelemből is azonnal kiábrándulnék, ha megütne.
2017. dec. 8. 21:02
 14/47 A kérdező kommentje:
Csak a nővéremmel tudok beszélni:(
2017. dec. 8. 21:05
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha engem megütne az, akit a világon a legjobban szeretek, akkor abban a pillanatban úgy kiábrándulnék belőle, hogy csak na. Nem gyakorira jönnék megkérdezni, hogy most mi legyen, hanem csomagolnék (vagy az ő cuccát, vagy az enyémet)

27N

2017. dec. 8. 21:29
 16/47 A kérdező kommentje:
De minek pakoljam ? Én nem tudok sehova menni. Ő meg nem fog elmenni innen. Közös a ház
2017. dec. 8. 21:32
 17/47 anonim ***** válasza:
0%
A pénz számolva, a nő verve jó.
2017. dec. 8. 21:39
 18/47 anonim ***** válasza:

Adjátok el a házat.

Mit szeretsz nagyon egy olyan alakon, aki megüt?

2017. dec. 8. 21:40
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne pakolj, maradj ott. Majd a mentősök összepakolnak, ha túllő a célon legközelebb. sok boldogságot.
2017. dec. 8. 21:50
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjatok, de az borzalom ami itt folyik. Értem én, hogy van amit el lehet poénkodni vagy esetleg gúnyolódni rajta (ami elég gonosz), de ez a kérdés pont nem az ami alatt ezt lehetne csinálni. :((

Sajnos ebben nem tudok segíteni, talán figyeld me a viselkedését, lehet belekeveredett valamibe, ha esetleg többször csinál ilyet, érdemes körülnézni milyen lehetőségeid vannak... :(( És esetleg úgy segíteni, hogy te már biztonságban vagy.

2017. dec. 8. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!