Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a pasim és nagyon fáj, már félek tőle. Még egyszer megfogja tenni? Nem tudok hova menni. Mit tegyek? És szeretem nagyon 24/l
Első volt.
Nem mondtam hogy vele akarok maradni csak h szeretem
Ne haragudj, de ha engem megütne az, akit a világon a legjobban szeretek, akkor abban a pillanatban úgy kiábrándulnék belőle, hogy csak na. Nem gyakorira jönnék megkérdezni, hogy most mi legyen, hanem csomagolnék (vagy az ő cuccát, vagy az enyémet)
27N
Adjátok el a házat.
Mit szeretsz nagyon egy olyan alakon, aki megüt?
Ne haragudjatok, de az borzalom ami itt folyik. Értem én, hogy van amit el lehet poénkodni vagy esetleg gúnyolódni rajta (ami elég gonosz), de ez a kérdés pont nem az ami alatt ezt lehetne csinálni. :((
Sajnos ebben nem tudok segíteni, talán figyeld me a viselkedését, lehet belekeveredett valamibe, ha esetleg többször csinál ilyet, érdemes körülnézni milyen lehetőségeid vannak... :(( És esetleg úgy segíteni, hogy te már biztonságban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!