Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal picit bonyolult a kapcsolatom, de nagyon szeretem. Hihetek Neki, van ilyen? Bővebben lent.
A párommal majdnem egy éve vagyunk együtt. 10 év a korkülönbség,ami eddig nem jött elő mint probléma, inkább az,hogy előttem "csak" éjszakai pillangói voltak.
Amikor Mi ismerkedtünk,akkor is levelezett más nőkkel, meg most is...de nem olyan félreérthetőeket, viszont volt/van egy nő,akivel ismerkedtek,de anno a párom visszalépett, de mégis tartják a kapcsolatot, és kissé flörtölgetősen beszélgetnek. Pl mondta a csaj,ha tudta volna,hogy szülinapja volt,több puszit adott volna,mire a barátom: majd legközelebb bepótolhatja ;) ( annál a találkozásnál én is ott voltam amikor ez volt,kettesben sosem találkoztak,de mivel a baráti társaságának tagja a csaj...)
Ezt csak én fújom fel,vagy jogosan akadok ki? ha felhozom a témát a páromnak,azt mondja senkivel sem csalna meg,pláne nem ezzel a nővel, felejtsem már el ezt a témát,ha anno nem fektette le,miért most tenné,amikor rám talált,és szeretne közös jövőt velem...
Szeretnék Neki hinni,tényleg... de akkor is aggódom :(
Előre is köszönöm!
L: 27, F: 37
Adj neki egy esélyt de lásd majd ha véletlenül nem stimmel valami..
Bizalom nélkül nincsen párkapcsolat.
A vége felé én is megcsaltam a feleségemet.
Mégcsak nem is hallott olyan nevű nőismerősről.
Szerintem semmi para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!