Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a srácról? Annyira jól néz ki hogy belé szerettem! Vagy csak nekem tetszik ennyire? Ja és egyébként Debreceni. Ja és kort is írjatok!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 2. 02:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

sztem teljesen átlagos...nem figyelnék fel rá az utcán, max ha beszélgetni kezdünk és közben fog meg benne vmi... de nem is csúnyázom le, láttam már ettől sokkal rondábbakat (juj,de még milyeneket XD)

21/L

2010. jún. 2. 08:00
 12/26 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem lenne rossz, de nekem a pózerek nem jönnek be. Ma már mindenki ilyen... Nem szeretem az átlagos embereket. Semmi különleges nincs benne.

20L

2010. jún. 2. 08:24
 13/26 anonim ***** válasza:

Ez a fodrász gyerek, aki nemrég kérdezte, hogy mi lehet a gond, miért csak barátkozni akarnak vele a csajok.

:)

2010. jún. 2. 08:52
 14/26 anonim ***** válasza:
Gáz a pofája. Mi az pattanás, vagy mi a szösz? Kezelje ha ilyen, vagy ha szőr, akkor szedje le mert undorító.
2010. jún. 2. 09:01
 15/26 anonim ***** válasza:
nekem a citromsárga fülbevaló miatt alapból nem szimpatikus:D annyira nem ronda, viszont tényleg így néz ki manapság már mindenki.
2010. jún. 2. 09:19
 16/26 anonim ***** válasza:

03:57

Ott a pont!;)

2010. jún. 2. 09:21
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi válaszokat.Bár akik nem írtak kort írjanak légyszíves mert én 16 éves lány vagyok.
2010. jún. 2. 10:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Van barátnője.
2010. jún. 2. 10:34
 19/26 anonim ***** válasza:
Átlagosan rajos.
2010. jún. 2. 11:01
 20/26 anonim ***** válasza:

semmi extra, utcán elmennék mellette, átlagos, proli divatot követő srác, tucat arccal

a szakálla rettenetes, inkább borotválná le, a fülbevaló gáz, az arcbőre csúnya

és pózol! amiért szívlapát jár

egyedül a szeme ér valamit, az tényleg nem rossz, de sajnos egy ellenszenves arcon van =/

2010. jún. 2. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!