Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a srácról? Annyira jól néz ki hogy belé szerettem! Vagy csak nekem tetszik ennyire? Ja és egyébként Debreceni. Ja és kort is írjatok!
sztem teljesen átlagos...nem figyelnék fel rá az utcán, max ha beszélgetni kezdünk és közben fog meg benne vmi... de nem is csúnyázom le, láttam már ettől sokkal rondábbakat (juj,de még milyeneket XD)
21/L
Alapvetően nem lenne rossz, de nekem a pózerek nem jönnek be. Ma már mindenki ilyen... Nem szeretem az átlagos embereket. Semmi különleges nincs benne.
20L
Ez a fodrász gyerek, aki nemrég kérdezte, hogy mi lehet a gond, miért csak barátkozni akarnak vele a csajok.
:)
semmi extra, utcán elmennék mellette, átlagos, proli divatot követő srác, tucat arccal
a szakálla rettenetes, inkább borotválná le, a fülbevaló gáz, az arcbőre csúnya
és pózol! amiért szívlapát jár
egyedül a szeme ér valamit, az tényleg nem rossz, de sajnos egy ellenszenves arcon van =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!