Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan nő aki nem vagyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki nem vagyik sok figyelemre es torodesre?

Figyelt kérdés
A parommal 10 honapig voltunk egyutt. Folymatosan elegedetlen volt velem, mert nem tamogattam elegge erzelmileg. Talalt maganak egy sracot aki erzelmileg tamogatta, tehat gyakorlatilag velem szexelt vele beszelgetett. Minden nő ilyen, vagy van akinek nimcs szuksege folyamatos lelkizesre?

2017. dec. 5. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem elég. Egy nőt igenis szeretni kell és igen nem papagájként hanem érzéssel gezstusokkal tettekkel.

A nők megőrülnek a pespektivátlanságtól is bármit is értsünk ez alatt ha nincsenek tényleges előremutató épiítő tényezők nyűgös lesz és lehúzza a rólót jön más aki szebb jövőben gondolkozik.. ;)

2017. dec. 5. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy bábut magadnak, azt elég ha bebacod a sarokba, nem akar beszélgetni.

B@sszus, ilyen igénye mer lenni egy nőnek, hogy beszélgetni is akar...

2017. dec. 6. 05:20
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

"Csakhogy a friendzone os bácsi is tanulhat a hibáiból és univezálissá válik ergó jól meg fogja baszni a lányt de azért a lelkével is törődni fog."

Aki a lelkével törődik a nőnek, az soha nem fog eljutni vele a szexig.

2017. dec. 6. 07:36
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó neked halvány fingod nincs a nőkről.

Még gyerek vagy.. ;)

F

2017. dec. 6. 10:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Ugy latom amugy itt vannak azert felreertesek, nekem nem azzal van a bajom, ha beszelgetni kell a parunkkal, hanem azzal, ha esetleg 10 honap utan is azzal jön, hogy nem szeretem, meg azzal, hogy megcsalom. Vagy a kapcsolat elejen elmondtam, hogy nem szeretnem, minden nap a panaszkodasat hallgatni, hogy pl mennyire szar az elet, es ez odavezetett, hogy kabe alig beszelt barmirol, teljesen megvaltozott mellettem, es nagyjabol alig ismerem. Vagy ki van akadva, hogy nem beszelek sokat az erzeseimrol. Vagy nekem mas a szeretetnyelvem, elmondtam, hogy szeretem, de neki tobbet szamktanak a szavak, nekem meg a tettek. Osszegzesul eleg nagy problema, hogy 10 honap utan mindig azt gondolja, hogy meg akarom csalni, meg nem szeretem. Miert nem szakit ha ennyire szar vagyok, mert kell inkabb terrorizalni? O fiukkal baratkozik ez normalis, ha en egy lanyhoz hozzaszolok, mar egybol feltekeny, pedig egy munkatarsrol van szo es felszines temakrol. O meg most elmegy majd talalkozni azzal a sraccal, aki kielegiti erzelmileg. Hol itt az egyenloseg? Mennyi szeretet kene neki, hogy elhiggye, hogy szeretem?
2017. dec. 6. 11:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Na mi van femikommandó, mi nem tetszik a #3-ban? Ez nem megy szembe a párt mondásaival :)
2017. dec. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!