Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Van köztetek egyáltalán olyan, aki képes egy 65-70 (165 cm) kilos csajra nőként tekinteni, esetleg párkapcsolatot tervezni vele, s nem csak leducizni és figyelemre sem méltatni?
Persze mindezt feltéve, hogy belsőleg olyan, mint amire ti vágytok, ami meg a külsejét illeti súlya ellenére nagyon ápolt, jól öltözött és szép az arca.
Vagy a nincs jó alakod= nem érdekelsz?
első 1 bunko
perssze hogy járnék 1 olyan lánnyal mert a külsö az nem minden a belsö többet számít ja és ha ö is el fogadja az én külsömet
én vékony vagyok elégé :D
Lehetne, hogy a kérdésre válaszoljatok?
Rendben elismerem, hogy dagadt disznó vagyok, szóval ne gyertek a fogyással kapcsolatos tanácsokkal, mert nem ezt kértem.
Nos, én duci lány vagyok, vagy ha úgy tetszik, túlsúlyos(170 cm, 72 kg). Az arcom-állítólag-szép, adok magamra, próbálok jól öltözni. A túlsúly ellenére nagyon könnyen megy az ismerkedés, sokszor szólítanak le utcán, buszon, hogy elkérjék a telefonszámom. Sokszor bámulnak meg utcán, és sokszor dudálnak, vagy villognak rám kocsiból.
A külső tényleg nem minden, de egy kövérebb lány is lehet csinos. Ne keseredj el, van akiknek tetszik, vagy csak egyszerűen nem törődnek vele. Adj magadra továbbra is, ami szép/előnyös rajtad, azt hangsúlyozd. Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!