Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Van köztetek egyáltalán olyan, aki képes egy 65-70 (165 cm) kilos csajra nőként tekinteni, esetleg párkapcsolatot tervezni vele, s nem csak leducizni és figyelemre sem méltatni?
Persze mindezt feltéve, hogy belsőleg olyan, mint amire ti vágytok, ami meg a külsejét illeti súlya ellenére nagyon ápolt, jól öltözött és szép az arca.
Vagy a nincs jó alakod= nem érdekelsz?
Én 190 cm vagyok a 70 kilómhoz, szal így nekem kicsit túlsúlyos vagy, ne haragudj. Megnézni megnéznélek, mert állhatnak jól a kilók valakinek, de nem tudnék hosszabb távon tervezni veled.
30/F
Én lány vagyok, 174 cm magas, és 88 kg, de voltam már 95 és 82 kg is. Most éppen fogyózom, mert már nem érzem jól magam a bőrömben, és ezt már mások is észrevették. És ez a lényeg!
Ha magadat nem fogadod el, és nem érzed jól magad, azt mások is megérzik. A fiúk pedig kb úgy kezelnek, mintha nem is csaj lennél. Tudom milyen. Útálom amikor emberszámba se vesznek, csak mert kövér vagyok. De hát nem lehet őket hibáztatni, mert persze h ha van választása valakinek, a tökéletes szőke modellcsajt választja külső alapján.
Viszont fiúk egy túlsúlyos lány sokkal jobban értékeli a bókot, a kedvességet, nagyon hálásak tudnak lenni ha valaki emberszámba veszi őket.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, biztos vagyok benne, hogy van olyan fiú akit a belső érdekel jobban, és szerelemből választ párt maga mellé, és nem pedig külső alapján. Legalábbis én találtam. :)
tegnapelőtt 18:09
Miért ne lennél ember egy kis túlsúllyal???!! Ehhez miért kéne bók? Attól nem leszel más, és nem kéne kétségbe vonnod a saját értékeidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!