Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim minden hétvégén totál részeg. Mit tegyek?
Maradj vele, hosz eddig is voltál olyan ostoba. Tudod ki... én a második szétpiálásnál kivágtam volna a fenébe.
De a te életed, ugy tószod el, ahogy akarod, de akkor ne picsogj.
"Te itt most azt akarod elhinteni, hogy a nők nem. De IGEN!!!! " - Nem, én azt mondom, hogy nem a bántalmazott a felelős, hanem a bántalmazó, akármelyik fél is a nő/férfi.
Egyébként érdekes módon arra senki nem válaszolt, hogy akkor a hülyék mind egy szálig elpusztíthatók, a gyengék pedig elverhetők? Mert korábban ezt mondtátok, Jaguár szó szerint ezt írta, te pedig egyetértettél vele.
Valamint arra sem, hogy a megerőszakolt kisgyerekek is megérdemlik a sorsukat, ha kialakul bennük a pszichés kötődés elrablójuk iránt?
"Valamint arra sem, hogy a megerőszakolt kisgyerekek is megérdemlik a sorsukat, ha kialakul bennük a pszichés kötődés elrablójuk iránt?
"
Ennek semmi köze a kérdéshez. Ne keverd bele, nem ide tartozik.
"de akiból hiányzik minden alapvető életösztön, azzal semmit nem lehet kezdeni. Taijgetosz pozítiv." - Értem, köszönöm az őszinteséget. Számomra döbbenetes, hogy manapság még mindig ott tart a társadalom, hogy fogyatékosokat tucatszámra végeznének ki, de hát ez van.
"Ennek semmi köze a kérdéshez. Ne keverd bele, nem ide tartozik." - Tényleg nem látod, hogy ugyanaz a két dolog pszichológiai alapja? Hogy mindkét esetben ugyanazért kötődik a bántalmazott a bántalmazóhoz?
Viktória: Te valami önjelölt pszichiáter vagy?
Elvégezted az orvosi egyetemet? Ha nem, akkor ne dumálj bele.
Ja, igen, a nő is beteg. És? Te mindenkit megmentesz, vagy csak osztod itt az észt?
Őőő... A személyeskedő hozzászólásodat nem nagyon tudom hova tenni.
"Elvégezted az orvosi egyetemet? Ha nem, akkor ne dumálj bele. " - Bocsánat, de csak az szólhat hozzá bizonyos témákhoz, aki ehhez egyetemet végzett? Ez elég nevetséges hozzáállás. Akkor ezek szerint te elvégezted, ahogyan a kriminálpszichológiát is, nyilvánvalóan.
"Ja, igen, a nő is beteg. És? Te mindenkit megmentesz, vagy csak osztod itt az észt?" - Milyen nő? Kit kell megmenteni? Mi van??? :)
40 Black...
Tudom létezik. Nekem sajnos nem volt még.
"--- Black Velvet --- nevű felhasználó válasza:
Befejeztem. Hülyékkel nem vitatkozom."
Na igen, ilyen, amikor kifogynak az érvek :D Először személyeskedés, majd "áh, hülye vagy" :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!