Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim minden hétvégén totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim minden hétvégén totál részeg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 èves korunk òta együtt vagyunk a pasimmal, most 26 vagyunk mindketten. Kb két éve élünk együtt. A problemam az hogy rengegeget iszik hetvegente es nem is az a baj hogy iszik, hanem a mennyiség és az hogy full egyedül. Semmi tarsasag. szerintem az mar regen rossz ha valaki magaban iszogat. probaltam beszelni vele de azt mondja ne pofazzak bele azt csinal amit akar, egy nehez munkahet utan neki is kijár a szorakozas.. na igen, de arra bem gondol hogy barmikor ott hagyhatom? mar mondtam neki többször is hogy bele fogok igy masba szeretni hs igy folytatja mert ilyen embert nem lehet szeretni. ezen kivül irigy, fukar, és mindent ugy kezel mintha haverok lennénk, itthon semmit nem csinal de nekem mindig konyhàsnéniként kell tevekenykednem itthon... elegem van. jön azzal h megvaltozik, hoz viragot meg macit meg isten tudja, de ez tuti tart 2 het aztan megint ugysnsz lesz...

2017. dec. 5. 05:47
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
94%

Maradj vele, hosz eddig is voltál olyan ostoba. Tudod ki... én a második szétpiálásnál kivágtam volna a fenébe.

De a te életed, ugy tószod el, ahogy akarod, de akkor ne picsogj.

2017. dec. 5. 12:05
 42/56 anonim ***** válasza:

"Te itt most azt akarod elhinteni, hogy a nők nem. De IGEN!!!! " - Nem, én azt mondom, hogy nem a bántalmazott a felelős, hanem a bántalmazó, akármelyik fél is a nő/férfi.

Egyébként érdekes módon arra senki nem válaszolt, hogy akkor a hülyék mind egy szálig elpusztíthatók, a gyengék pedig elverhetők? Mert korábban ezt mondtátok, Jaguár szó szerint ezt írta, te pedig egyetértettél vele.

Valamint arra sem, hogy a megerőszakolt kisgyerekek is megérdemlik a sorsukat, ha kialakul bennük a pszichés kötődés elrablójuk iránt?

2017. dec. 5. 12:11
 43/56 anonim ***** válasza:
83%
Igen, Jaguárral ritkán értek egyet, de akiból hiányzik minden alapvető életösztön, azzal semmit nem lehet kezdeni. Taijgetosz pozítiv.
2017. dec. 5. 12:27
 44/56 anonim ***** válasza:

"Valamint arra sem, hogy a megerőszakolt kisgyerekek is megérdemlik a sorsukat, ha kialakul bennük a pszichés kötődés elrablójuk iránt?

"

Ennek semmi köze a kérdéshez. Ne keverd bele, nem ide tartozik.

2017. dec. 5. 12:28
 45/56 anonim ***** válasza:

"de akiból hiányzik minden alapvető életösztön, azzal semmit nem lehet kezdeni. Taijgetosz pozítiv." - Értem, köszönöm az őszinteséget. Számomra döbbenetes, hogy manapság még mindig ott tart a társadalom, hogy fogyatékosokat tucatszámra végeznének ki, de hát ez van.

"Ennek semmi köze a kérdéshez. Ne keverd bele, nem ide tartozik." - Tényleg nem látod, hogy ugyanaz a két dolog pszichológiai alapja? Hogy mindkét esetben ugyanazért kötődik a bántalmazott a bántalmazóhoz?

2017. dec. 5. 12:34
 46/56 anonim ***** válasza:
32%

Viktória: Te valami önjelölt pszichiáter vagy?

Elvégezted az orvosi egyetemet? Ha nem, akkor ne dumálj bele.

Ja, igen, a nő is beteg. És? Te mindenkit megmentesz, vagy csak osztod itt az észt?

2017. dec. 5. 12:56
 47/56 anonim ***** válasza:
26%

Őőő... A személyeskedő hozzászólásodat nem nagyon tudom hova tenni.

"Elvégezted az orvosi egyetemet? Ha nem, akkor ne dumálj bele. " - Bocsánat, de csak az szólhat hozzá bizonyos témákhoz, aki ehhez egyetemet végzett? Ez elég nevetséges hozzáállás. Akkor ezek szerint te elvégezted, ahogyan a kriminálpszichológiát is, nyilvánvalóan.

"Ja, igen, a nő is beteg. És? Te mindenkit megmentesz, vagy csak osztod itt az észt?" - Milyen nő? Kit kell megmenteni? Mi van??? :)

2017. dec. 5. 13:00
 48/56 anonim ***** válasza:
0%
Befejeztem. Hülyékkel nem vitatkozom.
2017. dec. 5. 13:06
 49/56 anonim ***** válasza:

40 Black...

Tudom létezik. Nekem sajnos nem volt még.

2017. dec. 5. 13:14
 50/56 anonim ***** válasza:

"--- Black Velvet --- nevű felhasználó válasza:

Befejeztem. Hülyékkel nem vitatkozom."

Na igen, ilyen, amikor kifogynak az érvek :D Először személyeskedés, majd "áh, hülye vagy" :D :D

2017. dec. 5. 13:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!