Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim minden hétvégén totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim minden hétvégén totál részeg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 èves korunk òta együtt vagyunk a pasimmal, most 26 vagyunk mindketten. Kb két éve élünk együtt. A problemam az hogy rengegeget iszik hetvegente es nem is az a baj hogy iszik, hanem a mennyiség és az hogy full egyedül. Semmi tarsasag. szerintem az mar regen rossz ha valaki magaban iszogat. probaltam beszelni vele de azt mondja ne pofazzak bele azt csinal amit akar, egy nehez munkahet utan neki is kijár a szorakozas.. na igen, de arra bem gondol hogy barmikor ott hagyhatom? mar mondtam neki többször is hogy bele fogok igy masba szeretni hs igy folytatja mert ilyen embert nem lehet szeretni. ezen kivül irigy, fukar, és mindent ugy kezel mintha haverok lennénk, itthon semmit nem csinal de nekem mindig konyhàsnéniként kell tevekenykednem itthon... elegem van. jön azzal h megvaltozik, hoz viragot meg macit meg isten tudja, de ez tuti tart 2 het aztan megint ugysnsz lesz...

2017. dec. 5. 05:47
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

Mondjuk jobb lenne ha társaságban inna annyit minden hétvégén, hogy berúgjon? Kéthavonta 1x azt mondom oké, menjen sörözni a haverokkal és legyen spicces, de ne rúgjon be mint egy 18 éves, már rég túlvan a kamaszkoron. Változni azért sem fog, mert világosan megmondta, hogy ne pofázz bele. Nem mellesleg irigy is, fukar is (bár én nem ezt a kifejezést használnám) és úgy kezel, mintha haverok lennétek. Kaja és tisztaság legyen. És gondolom azért vagy vele, mert 17 évesen jöttetek össze, megszoktad, nem mersz váltani és félsz az újtól meg az egyedülléttől.

Egy szép napon azt veszed észre, hogy már nemcsak hétvégén iszik, hanem hétköznap is es elpiálja az összes pénzét. Aztán majd a tiédet is.

2017. dec. 5. 11:16
 32/56 anonim ***** válasza:
19%

Nézzük a férfi szemszögéből.

Pl: Németországban élek. Egyedül. Dolgozom, lakást bérlek.

Nőkkel ismerkedem. Esténként, hétvégente iszom.

Összebútorozom egy nővel. ( Viccnek is rossz ) Eddig akit életemben felszedtem, mind csóró volt. ( Ez tény )

Azt elvárja, hogy fizessem a rezsit, közös programokat. A házimunka viszont büdös neki.

( volt aki párszor nálam aludt, de ágyba kérte reggel a kávét. stb..)

Már jöttek is a megjegyzések: sokat iszol, dohányzol. Erre volt a reakció részemről, hogy pá. Szerncsére nem hagytam

bebútorozni a hölgyet, mert akkor jött volna, hogy hová menjen nincs egy fillére sem.

2017. dec. 5. 11:20
 33/56 anonim ***** válasza:
91%

@XyzViktóri

Mindenki maga felelős az életéért. Akár nő, akár férfi.

Te itt most azt akarod elhinteni, hogy a nők nem. De IGEN!!!!

És a nőket nem az áldozat szerepbe kell belekényszerteni, hanem tudasotani velük, hogy az ő életük az ő döntésük. Semmivel nem kevesebbek, mint egy pasi. Nem mai csitri vagyok 40 felett, a nők maguk döntenek az életükről. Akinek ez belefér, tegye, de nem kell.

És látom a velem egykorú nőismerősemiet, ők is rúgnának ki egy ilyen pasit.

Nem hogy 20-on évesen.

2017. dec. 5. 11:30
 34/56 anonim ***** válasza:
91%
Ja, egy minden hétvégén részeg pasit 45 évesen is úgy dobnék ki a fenébe, hogy a lába nem éri a Körútat.
2017. dec. 5. 11:33
 35/56 anonim ***** válasza:
34-es: Kinek a lakásából rúgnád ki. A sajátodból?
2017. dec. 5. 11:37
 36/56 anonim ***** válasza:

29#

A 2. és 9. választ írtam. A 9.-et se véletlenül.

Tudod, az a poén, hogy a kérdező nem fog kilépni ebből a körből.

Nem írt olyat, hogy bántalmazta a pasija. Csak azt, hogy nincs hova mennie, és a pasi rendszeresen iszik.

Amire ő azt a megoldást találja reálisnak, hogy bele fog szeretni másba.

Innen szélsebesen találja ott magát egy olyan kapcsolatban, ahol a rendszeresen verik, ÉS nincs hova mennie.

Szerinted: milyen férfi jön össze egy alkoholista férfi csajával, aki együtt is él vele, kvázi "megmentőt" keres?

Az összes egészséges lelkű messze el fogja kerülni.

Erre a típusra igenis csak az gerjed be, akit az elesettség, a kiszolgáltatott helyzete vonz. Az aberrált, nőverő, kontrollmániás betegek.

Tudod, ez is két szereplős játék, a bántalmazó kapcsolat. Az se véletlen, hogy egyes pasik mindig találnak egy olyan nőt, aki teljesen tőlük függ, és tűri a bántalmazást. Ez is egy típus.

Ahogy a kérdező is. Ő iskolapéldája annak, hogy lehet egyik fosh kapcsolatból tántorogni a másikba.

2017. dec. 5. 11:47
 37/56 anonim ***** válasza:
91%
#35: Igen, a sajátomból, mert informatikusként megteremtttem magamnak, egy férfias szakmában. Sorry.
2017. dec. 5. 11:51
 38/56 anonim ***** válasza:
Nem azt mondta, hogy a nő hibás. Rengeteg olyan ember van, akinek a szülei gyerekkora óta nem adták meg azt a lelki, mentális támogatást vagy közeget, ahol olyan egészséges gondolkodás alakulhat ki bennük, mint mondjuk benned. Ez most nem a nőkről szól. Gondolj bele, hogy gyerekkorod óta tanulsz valamilyen hangszeren, és rosszul csinálod. De körülötted mindenki ilyen rosszul csinálja. Ezt nagyon nehéz átnevelni. Sokan rá sem jönnek, hogy nem ez a norma.
2017. dec. 5. 11:57
 39/56 anonim ***** válasza:
91%
#34: igen, a nő is teremthet egzintenciát. Én csak magánvállakozó vagyok, sogórnőm, egy nemzetközi vállalat kereskedelmi igazgatója. Hihetlen, mikor minimális béres pasik elődják, egy nő csak sarki boltban dolgozhat.
2017. dec. 5. 12:01
 40/56 anonim ***** válasza:
2017. dec. 5. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!