Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim minden hétvégén totál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim minden hétvégén totál részeg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 èves korunk òta együtt vagyunk a pasimmal, most 26 vagyunk mindketten. Kb két éve élünk együtt. A problemam az hogy rengegeget iszik hetvegente es nem is az a baj hogy iszik, hanem a mennyiség és az hogy full egyedül. Semmi tarsasag. szerintem az mar regen rossz ha valaki magaban iszogat. probaltam beszelni vele de azt mondja ne pofazzak bele azt csinal amit akar, egy nehez munkahet utan neki is kijár a szorakozas.. na igen, de arra bem gondol hogy barmikor ott hagyhatom? mar mondtam neki többször is hogy bele fogok igy masba szeretni hs igy folytatja mert ilyen embert nem lehet szeretni. ezen kivül irigy, fukar, és mindent ugy kezel mintha haverok lennénk, itthon semmit nem csinal de nekem mindig konyhàsnéniként kell tevekenykednem itthon... elegem van. jön azzal h megvaltozik, hoz viragot meg macit meg isten tudja, de ez tuti tart 2 het aztan megint ugysnsz lesz...

2017. dec. 5. 05:47
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Előbb vagy utóbb nem macit kapsz, hanem egy gyereket! Aztán,..., erről ne is beszéljünk.
2017. dec. 5. 08:02
 12/56 anonim ***** válasza:
Szakíts vele. Most mi ebben a bonyolult? A férfi aki veled él alkesz. Miattad sem változtat ezen a tényen. Akkor mégis minek maradsz vele? Bár a te életed,úgy bacod el ahogy akarod.
2017. dec. 5. 08:05
 13/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is tudod, hogy ez így nem jó, csak nem mersz lépni.

Szerintem pedig merd megtenni.

Egy életed van. Olyan mellett akarod tölteni az egész életed, aki ennyire semmibe vesz? Kiszolgálod, haverként kezel és még alkoholista is.

26 éves vagy, ha most kezdenél egy új kapcsolatba se lenne belőle nagy baj. Sokan ennyi idősen találják meg a későbbi gyerekük apját, férjüket stb.

Nem vagy elkésve.

Simán találnál olyat, aki segít a házimunkában, akivel tudsz romantikázni és aki nem alkesz.

Ez ennél csak rosszabb lesz.

Te tudod. Szerintem 9 évet elpocsékolni is kár volt, én nem várnék tovább.

Sok felnőtt nő van itt, aki 40 fölött mert kilépni egy ilyenből. Csak akkor már kicsit nehezebb minden. Szerintem hajrá, tedd meg.

Mit veszíthetsz?

Lehet egy darabig szingli leszel és nem fogsz találni normális srácot. De a mostaninál szerintem az egyedüllét is jobb.

Van olyan ismerősöm, akinek idén lett vége a kapcsolata, ugyanazokkal a problémákkal küzdött, mint te.

Most egyedül van, de jól érzi magát, teljesen kicserélték. Vidám, jól el van, főzőcskézik otthon magának, alakítgatja a lakást, új munkája van, sokkal többet van a barátaival stb.

Persze , szeretne komoly kapcsolatot, de majd eljön az ideje. Inkább az egyedüllétet választotta, mint a korábbi kapcsolatát, ahol ugyanúgy ő csinált mindent a ház körül és semmibe nem volt nézve, nem érezte magát nőnek, nem volt semmi romantika köztük.

Szóval átérzem, hogy nehéz, de ha nem lépsz ki ebből a kapcsolatból, akkor semmi nem fog változni.

Pasit se fogsz találni így, fenének kéne olyan csaj, aki 9 éve van egy ilyen alakkal és nem lép ki, amíg nem jön más.

Egy normális pasi nem foglalkozna veled addig úgysem, amíg mással vagy, még akkor sem, ha szar.

Neked kell lezárni és megtanulni szeretni magad elsőre.

2017. dec. 5. 08:10
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

'bele fogok így másba szeretni..' :D

Ne szakítsatok. Ti összeilletek. Ő alkoholfüggő, te meg kapcsolatfüggő. De komolyan.. mindketten megérdemlitek egymást.

2017. dec. 5. 08:22
 15/56 anonim ***** válasza:
Most vagy összepakolsz és lelépsz, vagy ottragadsz.
2017. dec. 5. 08:26
 16/56 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy legalább a kocsmáig menjen el, ha piálni akar. Akkor legalább megteheted, hogy éjjel nem engeded be az ajtón...
2017. dec. 5. 08:41
 17/56 anonim ***** válasza:
45%

@XyzViktória:

Érdekes, de ezeknek mindig van előjele. Soha nem mentem bele ilyen kapcsolatba, még a szele is elkerült. Lenne hova mennem, a saját lakásomba. Az önbecsülésemet meg senki nem tudja leépíteni és semmilyen "pszichés terrort" nem viselek el, még egy napig sem, nemhogy évekig.

Azt, hogy ezt valakivel egy férfi megtehesse, egyszerre több dolognak kell teljesülnie. A nőnek ne legyen jól kereső munkája, vagyis ne legyen anyagilag független, és erősen szubmisszív legyen, hagyja magát elnyomni, és legyen benne egy erős kapcsolatfüggőség is.

Egy magát ellátó, megfelelő önértékeléssel rendelkező nő soha nem kerül ilyen alakok befolyása alá.

2017. dec. 5. 08:47
 18/56 anonim ***** válasza:

Főzz nekem szilvásgombócot.

Keresel annyit, hogy egyedül lakást bérelj és eltartsd magad?

Lakás bérlése Kaució 2.havi , provízió 2.4 + 1 = 5.4 havi lakbér + berendezés nekem 5000 euró volt

Nem akarsz házicseléd lenni. Pasi mellett elég nehéz pasizni, hogy keress mást akivel összebútorozhatnál.

Próbálj meg bútorozott szobát bérelni.

2017. dec. 5. 08:55
 19/56 anonim ***** válasza:
91%

#9 - Touché+++ :D

Amúgy azt a kérdést feltette valaki már, hogy a férfi ivásának nem véletlenül a kérdező az oka? Én soha sem szerettem az egyoldalú 'vélemény kinyilvánításokat' mert ki tudja, lehet a barátja volt az aki két napja azt kérdezte itt, hogy mit tegyen mert az őrületbe kergeti a nője azzal, hogy folyamatosan ba**tatja.

Az, hogy mit tegyél? Kapcsolatfüggőként? Maradj ebben a kapcsolatban. De komolyan.

Okos emberként? Talán kérdezd meg a faszidat, hogy miért iszik annyit. Aztán ha buta/sza*/értelmetlen választ ad akkor szépen elköltözöl. Nem fenyegeted, nem zsarolod, elköltözöl... ennyi. (bár erre úgy sem leszel képes, hisz ha az lennél, nem itt várnál tanácsot)

2017. dec. 5. 08:59
 20/56 anonim ***** válasza:
imádom az önigazolásaid h megmagyarázod miért érzel jogosan ugy ahogy :D ez egy rettenetes kapcsolat, önbecsülésmentes vagy..
2017. dec. 5. 09:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!