Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem félsz attól hogy a pároddal csúnya gyerekeitek lesznek?
Nekem elég gyakran eszembe jut, mert se én, se a párom nem vagyunk egy nagy szépség. Én nagyon sovány vagyok, lapos mellel, hatalmas orral és rossz minőségű hajjal. A párom hízásra hajlamos, hiába figyel a súlyára, mégis van rajta felesleg bőven, kopaszodik és nagyon csúnya a bőre. Én imádom őt a külseje ellenére, mert nagyon jó ember, és ő is szeret engem. A gyerekemet is szeretni fogom, akármilyen csúnya lesz, de már előre annyira sajnálom hogy milyen sok nehézsége lesz emiatt az életben. Főleg ha lány lesz.
Tudom, felszínes vagyok, nem kell mondanotok, szégyellem is magam miatta, de nem tudok nem erre gondolni ha a jövőnk eszembe jut. Ez mennyire normális? Ti szoktatok azon gondolkozni milyen gyerekeitek lesznek?
Szerintem ne foglalkozz ezzel.
Ott van pl. Barbara Streisand. Szép? Nem. Hatalmas orra van? Igen. Mégsem műtette meg, pedig ő aztán megtehetné. Nem lett tucat szépség. A karmizája túllendítte ezen.
Vagy ott van Mick Jagger. Rettentő vékony, minden, csak nem férfiszépség, mégis a lábai előtt hevernek a nők, 70 felett újból apa lett.
Ne rúgózz ezen ennyit.
A szépség sokszor hátrány, csak könnyen jött előnyt ad.
Magam is nem egyszer kerültem abba a helyzetbe, hogy egyesek csak szőke csini cicababát láttak bennem.
Régebben még rá is tettem egy lapáttal, de ez nem működik, ha komolyabb céljaid vannak. És nekem voltak, vannak.
Nyugodtan vállaj gyereket, ha jól nevelitek, meg fogja állni a helyét is sikeres, boldog ember lesz.
Látod, a párod is randa, mégis imádod. SOha nem mindenkinek kell megfelelni, csak annak, akinek érdemes.
De, valószínűleg csúnyák lesznek a gyerekeitek. Ez tényleg így működik 100-ból 95-ször, főleg két csúnya szülőnél.
Igen, szoktam ezen gondolkozni. Az átlag legfelső, a gyönyörű legalsó határán állok valahol és nekem igazából csak annyi, hogy külsőre nagyjából velem azonos kinézetű emberrel legyenek gyerekeim.
Ja és ha felhozza bárki a szülőket (kérdező, válaszolók), akkor mindig a fiatalkori, huszonéves kinézetüket nézzétek. Apukám elhízott az alkoholtól, anyukám rákos volt és nagyon látszik rajta, de fiatalként (amikor nem ismertem őket, akkor születtem amikor ők már harmincasok voltak), mindketten okésan szép, átlagnál szebb emberek voltak. Ahhoz képest én pl tartottam a szintjüket (talán kicsit megugrottam?), a húgom viszont csúnyácska lett hozzájuk képest.
Tudom sok ember szemében erről már beszélni is lelketlenség, de szerintem lehet beszélni a külsőről, ha elfogadjuk hogy a külső nem determinálja a belsőt. (Amit a kérdező is szépen leírt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!