Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fėrfiak! Csúnya az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fėrfiak! Csúnya az ilyen szemöldök?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim csúfolnak a szemöldökömmel.Volt már kiszedetve de pár nap múlva újra ilyen volt ezėrt inkabb annyiba hagytam.Tėnyleg csúnya kiszedessem megint?Vagy elfogadható?

[link]

18/L

2017. nov. 3. 21:09
1 2
 1/18 Bence_ ***** válasza:
72%

Ebből alig látszik valami.

De így nekem ez normálisnak tűnik.

2017. nov. 3. 21:10
 2/18 anonim ***** válasza:
36%
Csak akkor lenne csúnya, ha nem közvetlen közelről veszhetnék el a tulaja tekintetében. Egyébként imádom a természetességet, ez még bőven szép. Máskor kérnék pixelesebb/zajosabb képet, hogy jobban lássam! :D
2017. nov. 3. 21:19
 3/18 anonim ***** válasza:
18%
Nem artana kicsit vekonyabbra szedni es középpen ugy latszik kicsit összeér ,ott is kellene.
2017. nov. 3. 21:31
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
undi...a sok kiszedett szemöldökű lány.
2017. nov. 3. 21:35
 5/18 anonim ***** válasza:
55%

A pixeles, homályos szemölök nem szép.

31/f

2017. nov. 3. 21:36
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Lányként válaszolok:

18 évesen nem értem miért kell kicsúfolni, ilyen natúr állapotban egy szemöldök. Te döntésed, hogy formázod-e vagy sem.

Viszont: én pl magamon nem tudnám "elviselni", a szemöldök egy keretet ad az arcodnak. Ráadásul úgy látom a tiédnek van egy kis íve, amit szépen lehet, normálisan formázni is. (De ez én vagyok, ha neked így jó, akkor így jó. )

Szerintem a kiszedetem és kitetoválom jó vastagra sokkal gázabb pl,mégis sokan csinálják, ordenáré módon. :D

Mer tértem, hogy azért szedi ki és tetoválja valaki vissza, mert a sajátjának nem tetszik a formája, de attól még lehet azt ép eszűen és természetes keretek között is. Na mindegy. :D

N

2017. nov. 3. 21:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Szokott formazva lenni de hamar vissza nő ezėrt hagytam ilyenek mert három naponta mehetnėk kiszedetni.😊
2017. nov. 3. 21:54
 8/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem nagyon látszik, de nincs vele gond szvsz. Jobb mint egy tetovált csík.
2017. nov. 3. 22:01
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

Én is 18 éves lány vagyok. Bár annyira valóban nem jó a kép, de azért nagyjából látszik. Én a helyedben kiszedném, nem vékonyra, csak adnék neki egy kis formát, hogy ne ilyen formátlan, vastag csík legyen, de ettől még ugyanúgy természetesen nézne ki. Szerintem egy kicsit lehetne rajta igazítani és sokkal szebb, sokkal nőisebb lenne utána, az arcodon is sokat javíthat. Nekem is vastag szemöldököm van, gyorsan visszanő, folyamatosan hetente többször is szedni kell, de ez ilyen...nem tudsz vele mit csinálni, max. idővel picit kikopik.

Persze, ha téged nem zavar vagy így is tetszik, akkor nyugodtan hagyd meg így.

2017. nov. 3. 23:23
 10/18 anonim ***** válasza:
37%
Ez annyira rossz kép, hogy fanszőr is lehetne akár...
2017. nov. 3. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!