Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fėrfiak! Csúnya az ilyen szemöldök?
Az osztálytársaim csúfolnak a szemöldökömmel.Volt már kiszedetve de pár nap múlva újra ilyen volt ezėrt inkabb annyiba hagytam.Tėnyleg csúnya kiszedessem megint?Vagy elfogadható?
18/L
Ebből alig látszik valami.
De így nekem ez normálisnak tűnik.
A pixeles, homályos szemölök nem szép.
31/f
Lányként válaszolok:
18 évesen nem értem miért kell kicsúfolni, ilyen natúr állapotban egy szemöldök. Te döntésed, hogy formázod-e vagy sem.
Viszont: én pl magamon nem tudnám "elviselni", a szemöldök egy keretet ad az arcodnak. Ráadásul úgy látom a tiédnek van egy kis íve, amit szépen lehet, normálisan formázni is. (De ez én vagyok, ha neked így jó, akkor így jó. )
Szerintem a kiszedetem és kitetoválom jó vastagra sokkal gázabb pl,mégis sokan csinálják, ordenáré módon. :D
Mer tértem, hogy azért szedi ki és tetoválja valaki vissza, mert a sajátjának nem tetszik a formája, de attól még lehet azt ép eszűen és természetes keretek között is. Na mindegy. :D
N
Én is 18 éves lány vagyok. Bár annyira valóban nem jó a kép, de azért nagyjából látszik. Én a helyedben kiszedném, nem vékonyra, csak adnék neki egy kis formát, hogy ne ilyen formátlan, vastag csík legyen, de ettől még ugyanúgy természetesen nézne ki. Szerintem egy kicsit lehetne rajta igazítani és sokkal szebb, sokkal nőisebb lenne utána, az arcodon is sokat javíthat. Nekem is vastag szemöldököm van, gyorsan visszanő, folyamatosan hetente többször is szedni kell, de ez ilyen...nem tudsz vele mit csinálni, max. idővel picit kikopik.
Persze, ha téged nem zavar vagy így is tetszik, akkor nyugodtan hagyd meg így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!