Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fėrfiak! Csúnya az ilyen szemöldök?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim csúfolnak a szemöldökömmel.Volt már kiszedetve de pár nap múlva újra ilyen volt ezėrt inkabb annyiba hagytam.Tėnyleg csúnya kiszedessem megint?Vagy elfogadható?
18/L
2017. nov. 3. 21:09
11/18 anonim válasza:
Nem kell 3 naponta járnod kozmetikushoz, eszedbe sem jutott, hogy magadnak szedd csipesszel? Nem nagy kunszt ám... Én úgy látom, csak kifogást keresel.
13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom magamnak kiszedni ės nem is akarom ennyi!!
2017. nov. 4. 08:51
14/18 anonim válasza:
Mondjuk nem ertem miert a ferfiak valasza erdekelt. Tudod nem ok talaltak ki hogy szedje minden no a szemoldoket..a pasikat nem igazan erdekli. A normalisakrol beszelek. Fontos az apoltsag igenyesseg de soha senki nem kerte hogy kovesd a kibe ba.ott divatot. Ha ot ev mulva mar szemoldoke se lehet a noknek mert az a divat minden mas ciki akkor lenyirod???
L
15/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy kép alapjan eldönthető kérdés. Milyen az arcformád? Hajad, homlokod, szemed? Ha legalább orrtól hajig lenne a kép akkor jobb válaszokat kaphatndl
16/18 anonim válasza:
Nem kell háromnaponta szedetni, te is meg tudod igazítani csipesszel. Az én szemöldökömet anyukám formázta meg 10 évvel ezelőtt, azóta én igazítom magamnak. Kozmetikus annyit mondott rá, ezzel ő se tudna kezdeni semmit, ilyen a formája, tökéletes szemöldök. Pedig nálam bötébb ember nem született meg a világra.
17/18 anonim válasza:
Ha nem akarod, ne szedd. Az osztálytársaid meg tegyenek egy szívességet. :)
18/18 anonim válasza:
Nekem is hasonló. Én naponta szedem csipesszel. Úgy kevesebb macera is van vele, és mindig "naprakész". Maga a szemöldököd amúgy nem csúnya, de az aljából lehetne szedni pár szálat, meg ha középen összenő, azt. Esetleg ha hiányois érzete van, halványan átmenni egy világosabb szemöldökkencével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!