Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem félsz attól hogy a pároddal csúnya gyerekeitek lesznek?
Nekem elég gyakran eszembe jut, mert se én, se a párom nem vagyunk egy nagy szépség. Én nagyon sovány vagyok, lapos mellel, hatalmas orral és rossz minőségű hajjal. A párom hízásra hajlamos, hiába figyel a súlyára, mégis van rajta felesleg bőven, kopaszodik és nagyon csúnya a bőre. Én imádom őt a külseje ellenére, mert nagyon jó ember, és ő is szeret engem. A gyerekemet is szeretni fogom, akármilyen csúnya lesz, de már előre annyira sajnálom hogy milyen sok nehézsége lesz emiatt az életben. Főleg ha lány lesz.
Tudom, felszínes vagyok, nem kell mondanotok, szégyellem is magam miatta, de nem tudok nem erre gondolni ha a jövőnk eszembe jut. Ez mennyire normális? Ti szoktatok azon gondolkozni milyen gyerekeitek lesznek?
Eddig ez eszembe sem jutott, de nem félek, nincs a családban csúnya ember.
Amúgy meg nem biztos, hogy a rosszakat örökölni fogja.
Nem féltem.
Egyszerűen azért, mert én nem úgy élem az életem, hogy a külső az egyetlen értéke egy embernek.
Az érdekel, hogy a gyerekeim felnőttként mire fogják vinni. Pont nem lennék rá büszke, ha a fiam vagy a lányom végigkúrja az egész osztályt, mert jól néz ki.
Egyébként: három gyerekem van. Mindegyik gyönyörű, nem csak én látom így, hanem mindenki. Igen, az ellenkező nemű osztálytársak is jó pasinak/csajnak tartják őket. Persze, örülök, meg büszke vagyok rájuk. De nem csak ezért, sőt.
Sokkal büszkébb vagyok rájuk olyan dolgok miatt, amiért tenni is kell. Mondjuk hogy előző hónapban fejenként két tanulmányi versenyen jutottak tovább. Vagy hogy sikerült végre megtanulni biciklizni.
Más adottságai is vannak, amit tőlünk örökölt. Ügyesen rajzol, szép hangja van, jó matekból, kitartó, stb.
Igazából inkább csalódott lennék, ha ez mind hiányzik belőlük, "de legalább szép".
Nem hiszem, hogy kevesebb lenne bármelyikük, ha nagy orrot is örököl mellé. Legfeljebb gyakrabban hallaná, hogy tiszta apja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!