Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért pont az 'alfahímek' kellenek nektek?
Nem is tudom igazán,hogy jó kategóriába írom-e a kérdést.Sokat gondolkoztam ezen,de nem jöttem rá,hogy miért van így.Nem akarok általánosítani,de akár a közösségi portálokon barangolva,akár az utcára kilépve is ezt látom.Egy csinos,kedves,bájos lány akiről az ember ránézésre megállapítja,hogy szeretetre,megbecsülésre és gyengédségre van szüksége,egy irgalmatlanul durva,bunkó,trágár szavakat használó tirpák pasival van együtt.Ahogyan én észrevettem ezek a lenyalthajú,kívül szakáll belül semmi srácok rózsaszín pólóban stb...ezek az igazi selyemrambók,akik alfahímként szerepelnek a köztudatban.Elég sok kérdést láttam ezen az oldalon,hogy mit tegyen a lány a barátjával aki megalázza más emberek előtt és szexuálisan is.Ahogyan megfigyeltem ez a 15-18 éves korosztályra a legjellemzőbb.
Nem értem ha nem érzik így jól magukat akkor miért vannak mégis együtt ezekkel a pasikkal?
20/F
nem tudod a rendszer nem így működik
nahem így :
PLÁZAPI1CSA+ ALFAHÍM
NORMÁLIS CSAJ + NORMÁLIS PASI
stb stb...
tehát az a csaj amelyik ilyen alfahímre bukik annak az esze plázap1csa szinten van kb...
Ez hosszútávokban működik így ,egy éjszakás kalandoknál már keveredik az egész nem lehet tudni :D
Tökmindegy,hogy néz ki a csávó,ha megadja a nőnek amire szüksége van.Akikről írsz,ők inkább a ficsúr kategória.Egy alfahímet társaságban lehet azonosítani.Az alfahím nyugodt,magabiztos,nincs szüksége állandóan bizonyítani a dominanciáját.
És a kedves aranyos lányokat sem kell félteni.Amit meg írsz vicc,ránézésre megbecsülésre méltó.:D
nem kell általánosítani, én hányok az alfahímektől, soha ki nem kezdenék egyikkel sem, menjenek haza vasalni a hajukat :D
15/L
Érdekes.A válaszok alapján meg lehet cáfolni a valóságot.:D
Akkor kérdezem hogy én miért nem ismerek ilyen lányokat? :D
Rossz helyen keresed ezeket a lányokat.
Én nem járok este mined hülye bulihelyre, mert ott alfahímek vannak és ezzel a többi hasonló gondolkodású lány is így van többnyire.
Nekem eddig suliból volt a barátom. De volt már olyan velem, hogy egy csávó mellémült az egyetemen és aztán elhívott valahova. Próbáld meg ezt, max elhajtanak párszor.
L/19
Én vonzódom az alfahímekhez, de azok nem azok, akiket leírtál. Alfahím pl. James Bond karaktere.
Magabiztos: tisztában van a képességeivel és a korlátaival, és hasznosítja azokat. (Pl. olyan témában kezdi csak el osztani az észt, amihez ért; nincsen kisebbségi komplexusa, nem akar folyton bizonyítani.)
Öntörvényű: nincs meg benne a csordaszellem, nem csinál valamit csak azért, mert mások is csinálják, vagy mert fel akar vágni.
Önálló: nem függ senkitől sem érzelmileg, sem anyagilag, sem egyéb téren.
Nekem ehhez még az is hozzá tartozik, hogy tisztelettudó legyen, humoros, intelligens és érezzem vele magam biztonságban.
Na EZ az alfahím, nem a selyemfiúkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!