Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben ebben a távkapcsolatban?
Ilyen esetekben az összeköltözést én nem is nagyon ajánlanám. Nehéz megismerni a másikat, ha alig találkoztok. Azt se tudod kibírnátok-e több napot egymás mellett. Fiatalok vagytok, most mindkettőtöknek építeni kell a saját életét. Ha ezt ő abban a városban, azon a munkahelyen tudja elérni, akkor ne kényszerítsd rá, hogy otthagyja.
A heti 1-2 nap nem olyan borzasztó, bőven kibírható kategória szerintem ha hétközben is van azért kommunikáció. De ha ez neked nem megy, akkor ne maradj ebben a kapcsolatban. Nekem kicsit úgy jön le ebből, hogy nem teljesen egyeznek a jövőről alkotott elképzeléseitek amúgy sem.
Én megértelek, azért még plusz 3.5 év, az rengeteg idő ám... Úgy hogy alig ismeritek egymást... Igen írják, hogy nem igazi távkapcsolat, de úgy, hogy összeköltözés után eljegyeznétek egymást, annak ez amit most csináltok, kevés.
Illetve, mindenki azt csinál amit akar, de biztos látod te is hogy emberek akik évek óta eggyütt élnek szakítanak hirtelen (velem is megtörtént, előjel nélkül), pedig ők elvileg a másik minden rezdülését ismerik...
Szóval ha ez így nem jó neked, szerintem váljanak el az útjaitok. Most úgy érzed, ő a tökély, gondolom kb. egyetemista vagy, még sokat fogsz te is változni. És lehet, kis idő múlva, ha bulizol, ismerkedsz és találsz valakit, rájössz hogy az nagyon szuper, ha valaki mindig ott van.
Nekem kicsit úgy tűnik te itt az esküvőbe is bele vagy habarodva (mind voltunk ott, nem szemrehányás :)), és annyira az lebeg a szemed előtt, hogy inkább kibekkeled ezt...
A lényeg, szerintem gondold el, tényleg mit szeretnél. Ha jobb, írd ki magadból, tételesen, mi a jó és mi a rossz ebben a helyzetben. Mik a vágyaid, stb. És az alapján valószínűleg könnyebb lesz a döntés.
Én nem lennék együtt senkivel éveken át ugy, hogy nincs semmi elörelépés.
Mi 1000km-röl távkapcsolatoztznk, de fél éven belül már összeköltöztünk, mert nem bírtuk, hogy havonta! 4-5 napot látjuk csak egymást.
Te irod hogy boldogtalan vagy. Hát tessék akkor tenni érte, akár váltással .... vagy még 3-4 évig igy akartok "járogatni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!