Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 80-90-es években tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 80-90-es években tényleg sokkal könnyebb volt barátnőt találni, lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ezt hallottam valakitől, de nem tudom, hogy igaz-e. De tegyük fel ha igaz, mi változhatott annyit?

2017. dec. 3. 22:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%

"Például én mosogattam meg főztem ...-lehet ezért nem volt időm 13-évesen a 15-éves "nagyfiúkról" álmodozni"

Én meg gyerek voltam, rohangáltam, Atariztam, társasoztam, fociztam, irodalom szakkörre jártam, és sutyorásztam a nagyfiúkról.

2017. dec. 4. 01:22
 22/30 anonim ***** válasza:
17%
A mosogatás olyan, hogy oda állsz és csinálod. Nem olyan, ami túlzottan lefoglalja az agyadat, úgyhogy mehet az álmodozás közben :) :) :)
2017. dec. 4. 01:43
 23/30 anonim ***** válasza:
50%
#10-es, te figyelj már, nem a 12 éves kis p0cs0ket kérdezték, anyád még bőven mással kefélt a 80-as, 90-es években, nem apáddal, sehol nem voltál, minek pofázol akkor bele?
2017. dec. 4. 02:05
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
10-es vagyok, 30 éves és nincs pötsöm.
2017. dec. 4. 02:20
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként meg légy oly szíves, anyukámat hagyd ki mindenből. Engem lehet szidni, ő tabu.
2017. dec. 4. 02:23
 26/30 anonim ***** válasza:
85%

Imádom hogy itt a sok önjelölt bölcs szidja az internetet az interneten...

Az én kapcsolatomat például megmentette az internet. Engedett minket beszélgetni amikor nem volt időnk talákozni, engedett megosztani olyan pillanatokat aminél nem lehetett ott a másik, és most enged ezer km távolságból közel maradni egymáshoz, ahelyett hogy arra várnánk, mikor jut eszébe a magyar postának hogy a leveleket bizony kézbesíteni kéne.

Nem az eszköz a hibás, hanem a hülye aki rosszul használja.

2017. dec. 4. 03:09
 27/30 anonim ***** válasza:
Amikor a sok kockuló lúzer azon sír hogy hol vannak a csajok, akkor eszembe jut a Budapest Park. Megjön a 2es villamos leszáll róla 3-4pali meg 20-25csaj. Jön a következő az arány ugyanez. Ergo a csajok elmennek bulizni a sok birka lúzer meg otthon kesereg hogy "nem találok csajt.. ".
2017. dec. 4. 11:06
 28/30 anonim ***** válasza:
51%
Sok dolog kimaradt, most már teljes egyenjogúság van a nők részéről, akkor még a férfire felnéztek és nem munka hajszolók lettek ők is...40/F
2017. dec. 4. 11:20
 29/30 anonim ***** válasza:
42%
#28 ja, bocs, hogy számomra jobb a saját pénzemmel a saját életemet élni, mint egy férfinek kiszolgátatva lenni és 20 évesen már gyereket szülni. Én nagyon örülök, hogy egy ilyen szabad világban vagyok fiatal, ahol eldönthetem, hogy dolgozok-e vagy megállapodok a párommal abban, hogy eltart. Már nem csak egy út létezik a nőknek, szerencsére. Persze hátrányai is vannak a szabadabb világnak, de nincs olyan kor, aminek csak előnyei lennének.
2017. dec. 4. 12:16
 30/30 anonim ***** válasza:
45%
Kb ugyaonlyan volt, csak mások voltak a módszerek. Most talán a lehetőség nőtt meg, de szerintem tényszerűen sok minden nem változott. A régi szép időkben újsághirdetésekben kerestek az enberek párt. Ehhez képest a net baromi nagy változást hozott. A kapcsolatok sok esetben egy gyorsbüfére emlékeztetnek. Gyors választás, gyors fogyasztás, gyors ürítés. És még így sem mondom, hogy ezzel bármilyen probléma lenne. A lényeg, hogy aki benne van, annak tetsszen.
2017. dec. 4. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!