Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 80-90-es években tényleg sokkal könnyebb volt barátnőt találni, lányokkal ismerkedni?
# Hát 5- az "orrba-szájba" lehet akkor jött divatba'....-de koránt sem volt ez a szabados tendencia általános.
Nem volt ez a mohóság és érzelmek nélküli élvezet hajhászás...
Egy pár ilyen is volt,de a többség nem!
Na meg nem 12-évesen volt először partnerük hanem 16-20-évesen.
Most,hogy néz ki egy nyolcadikos lány?
Na akkor még kislánynak nézett ki a legtöbb és nem faxt szopni tanult hanem mosogatni!
#11: Ne szemtelenkeggyé', kisfiam.
https://www.youtube.com/watch?v=C8G8cdbPmp8
A szüleid is benne vannak a videóban.
"Biztos jó lehetett a diszkóban ismerkedni, miközben üvöltött Dr. Albantól az "Ic máj lájf, csikizd a cicim, szet mí frí..." :DDD"
Ezerszer inkább Dr. Alban, mint a Despacito, meg a többi kortárs f*s. :D A mai napig a retro zenékre tudok a legnagyobbakat bulizni, "vén" 29 éves fejjel.
"Na akkor még kislánynak nézett ki a legtöbb és nem faxt szopni tanult hanem mosogatni!"
Azért ne túlozzunk, nem mosogattunk meg főztünk. Igen, arra emlékszem, hogy 13 évesen a 15 éves nagyfiúkról álmodni sem mertünk, mert ők sokkal, de sokkal idősebbek voltak, de nem, nem mosogattunk, csak ha nagyon muszáj volt, akkor is hisztizve.
#15 Például én mosogattam meg főztem ...-lehet ezért nem volt időm 13-évesen a 15-éves "nagyfiúkról" álmodozni...
Falun meg szigorúbban "fogták" az apák a lányaikat ,szerintem hisztiért jó páran lecsűrtek volna egy-két pofont a kislányaiknak...
Mondjuk később a főiskolán sem a falusi lányok ku.válkodtak....
Én 96-ban születtem, szóval tapasztalatból nem beszélhetek, de véleményem szerint ma ismerkedni sokkal könnyebb, viszont tartós párkapcsolatot kialakítani jóval nehezebb. Pont azért, mert az internetnek hála a világ bármely pontján bármikor találsz “friss húst”, a tartós kapcsolatokat már nem sokan preferálják, szemben a folytonos újdonság varázsával járó randizgatással, egyéjszakás kalandokkal. Egyre később is állapodnak meg az emberek.
Bár véleményem szerint ez így sokkal jobb, mint kényszerből már 20-25 évesen családot alapítani(a 90-es években ez még így ment), úgy, hogy még igazán nemis éltek előtte.
#2: Nem csak a nők ismerkedhetnek szélesebb körben, hanem a pasik is. Szóval ez így nem állja meg a helyét.
Szerintem nem igaz, most sokkal nagyobb körből tudsz megismerni valakit, akár nő vagy, akár férfi. Csak régebben nem tudták a lúzer fiukák a neten a fél világnak elpanaszolni, hogy milyen cudar világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!