Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 80-90-es években tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 80-90-es években tényleg sokkal könnyebb volt barátnőt találni, lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ezt hallottam valakitől, de nem tudom, hogy igaz-e. De tegyük fel ha igaz, mi változhatott annyit?

2017. dec. 3. 22:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
24%
Biztos jó lehetett a diszkóban ismerkedni, miközben üvöltött Dr. Albantól az "Ic máj lájf, csikizd a cicim, szet mí frí..." :DDD
2017. dec. 3. 23:22
 12/30 anonim ***** válasza:
48%

# Hát 5- az "orrba-szájba" lehet akkor jött divatba'....-de koránt sem volt ez a szabados tendencia általános.

Nem volt ez a mohóság és érzelmek nélküli élvezet hajhászás...

Egy pár ilyen is volt,de a többség nem!

Na meg nem 12-évesen volt először partnerük hanem 16-20-évesen.

Most,hogy néz ki egy nyolcadikos lány?

Na akkor még kislánynak nézett ki a legtöbb és nem faxt szopni tanult hanem mosogatni!

2017. dec. 3. 23:24
 13/30 A legrosszabb ***** válasza:
37%

#11: Ne szemtelenkeggyé', kisfiam.

https://www.youtube.com/watch?v=C8G8cdbPmp8

A szüleid is benne vannak a videóban.

2017. dec. 3. 23:24
 14/30 anonim ***** válasza:
67%

"Biztos jó lehetett a diszkóban ismerkedni, miközben üvöltött Dr. Albantól az "Ic máj lájf, csikizd a cicim, szet mí frí..." :DDD"

Ezerszer inkább Dr. Alban, mint a Despacito, meg a többi kortárs f*s. :D A mai napig a retro zenékre tudok a legnagyobbakat bulizni, "vén" 29 éves fejjel.

2017. dec. 3. 23:26
 15/30 anonim ***** válasza:
70%

"Na akkor még kislánynak nézett ki a legtöbb és nem faxt szopni tanult hanem mosogatni!"

Azért ne túlozzunk, nem mosogattunk meg főztünk. Igen, arra emlékszem, hogy 13 évesen a 15 éves nagyfiúkról álmodni sem mertünk, mert ők sokkal, de sokkal idősebbek voltak, de nem, nem mosogattunk, csak ha nagyon muszáj volt, akkor is hisztizve.

2017. dec. 3. 23:27
 16/30 anonim ***** válasza:
45%
Sokkal nehezebb volt ismerkedni,pont azért mert még nem volt elterjedt az internet.35N
2017. dec. 3. 23:31
 17/30 anonim ***** válasza:
40%

#15 Például én mosogattam meg főztem ...-lehet ezért nem volt időm 13-évesen a 15-éves "nagyfiúkról" álmodozni...

Falun meg szigorúbban "fogták" az apák a lányaikat ,szerintem hisztiért jó páran lecsűrtek volna egy-két pofont a kislányaiknak...

Mondjuk később a főiskolán sem a falusi lányok ku.válkodtak....

2017. dec. 3. 23:35
 18/30 anonim ***** válasza:
29%

Én 96-ban születtem, szóval tapasztalatból nem beszélhetek, de véleményem szerint ma ismerkedni sokkal könnyebb, viszont tartós párkapcsolatot kialakítani jóval nehezebb. Pont azért, mert az internetnek hála a világ bármely pontján bármikor találsz “friss húst”, a tartós kapcsolatokat már nem sokan preferálják, szemben a folytonos újdonság varázsával járó randizgatással, egyéjszakás kalandokkal. Egyre később is állapodnak meg az emberek.

Bár véleményem szerint ez így sokkal jobb, mint kényszerből már 20-25 évesen családot alapítani(a 90-es években ez még így ment), úgy, hogy még igazán nemis éltek előtte.

2017. dec. 3. 23:38
 19/30 anonim ***** válasza:
27%
#18 -Jól látod.
2017. dec. 3. 23:41
 20/30 anonim ***** válasza:
63%

#2: Nem csak a nők ismerkedhetnek szélesebb körben, hanem a pasik is. Szóval ez így nem állja meg a helyét.

Szerintem nem igaz, most sokkal nagyobb körből tudsz megismerni valakit, akár nő vagy, akár férfi. Csak régebben nem tudták a lúzer fiukák a neten a fél világnak elpanaszolni, hogy milyen cudar világban élünk.

2017. dec. 3. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!