Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy csontosabb, vagy ducibb lánnyal jönnétek össze szívesebben?
Figyelt kérdés
(tudom, egyikse, közötte..de ha ezek közül lehet "választani")2010. jún. 1. 21:05
11/25 anonim válasza:
Gondolom te vagy a duci! Vagyis a képen már nem duci hölgyemény látható , szóval erről arra következtetek hogy te nem duci hanem dagadt vagy! Egyértelmű hogy a soványat választaná mindenki!
12/25 A kérdező kommentje:
hát ez nem talált :D
sztem én ink vhol közötte vagyok. :)
2010. jún. 1. 21:20
13/25 anonim válasza:
az első az anorexiás mint már előttem is írták a második meg kövér... ha a 2 átlaga vagy te sem lehetsz olyan nádszál bár ez erős 2 véglet...
14/25 anonim válasza:
4. Vagyok.
A kettő kép alapján egyértelmű, hogy a ducibbal.
15/25 anonim válasza:
tudod te is, hogy egyik se jön be igazán a férfiaknak
ha ilyenekkel járnak és elmegy mellettük egy bombázó, akkor megfordulnak utána, vágynak rá
a két kép közül inkább a duci csaj jön be
16/25 anonim válasza:
A kettő közül a ducibb. Az 1. anorexiás.
17/25 A kérdező kommentje:
jólvanna oltásokat nem kértem csak véleményt ... :D
2010. jún. 1. 21:32
18/25 A kérdező kommentje:
am az értelmesebbeknek köszi.^^
2010. jún. 1. 21:32
19/25 anonim válasza:
Nehéz döntés.A soványak tetszenek,de az első kép tényleg beteg.Nekem nincs kedvem azt nézni,hogy kirókázza a vacsorát.
Legyen a második,de őt meg fél év alatt lefogyasztanám:)
20/25 anonim válasza:
Szia! Én lány vagyok,nem baj,ha válaszolok? Szerintem is a kettő közöttivel jönnének össze,mint egy ducival! Én olyasmi vagyok,mint a 2.képen lévő lány....de nem igazán jövök be a fiúknak....jó tudom fogyi..stb.de az előttem szólók azt írják,h.inkább a ducibb,akkor hol vagytok? Miért nem találtok meg engem?:( 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!