Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, egy csontosabb, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy csontosabb, vagy ducibb lánnyal jönnétek össze szívesebben?

Figyelt kérdés
(tudom, egyikse, közötte..de ha ezek közül lehet "választani")
2010. jún. 1. 21:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Gondolom te vagy a duci! Vagyis a képen már nem duci hölgyemény látható , szóval erről arra következtetek hogy te nem duci hanem dagadt vagy! Egyértelmű hogy a soványat választaná mindenki!
2010. jún. 1. 21:19
 12/25 A kérdező kommentje:

hát ez nem talált :D

sztem én ink vhol közötte vagyok. :)

2010. jún. 1. 21:20
 13/25 anonim ***** válasza:
az első az anorexiás mint már előttem is írták a második meg kövér... ha a 2 átlaga vagy te sem lehetsz olyan nádszál bár ez erős 2 véglet...
2010. jún. 1. 21:22
 14/25 anonim ***** válasza:

4. Vagyok.

A kettő kép alapján egyértelmű, hogy a ducibbal.

2010. jún. 1. 21:24
 15/25 anonim ***** válasza:

tudod te is, hogy egyik se jön be igazán a férfiaknak

ha ilyenekkel járnak és elmegy mellettük egy bombázó, akkor megfordulnak utána, vágynak rá

a két kép közül inkább a duci csaj jön be

2010. jún. 1. 21:24
 16/25 anonim ***** válasza:
A kettő közül a ducibb. Az 1. anorexiás.
2010. jún. 1. 21:28
 17/25 A kérdező kommentje:
jólvanna oltásokat nem kértem csak véleményt ... :D
2010. jún. 1. 21:32
 18/25 A kérdező kommentje:
am az értelmesebbeknek köszi.^^
2010. jún. 1. 21:32
 19/25 anonim ***** válasza:

Nehéz döntés.A soványak tetszenek,de az első kép tényleg beteg.Nekem nincs kedvem azt nézni,hogy kirókázza a vacsorát.

Legyen a második,de őt meg fél év alatt lefogyasztanám:)

2010. jún. 1. 21:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia! Én lány vagyok,nem baj,ha válaszolok? Szerintem is a kettő közöttivel jönnének össze,mint egy ducival! Én olyasmi vagyok,mint a 2.képen lévő lány....de nem igazán jövök be a fiúknak....jó tudom fogyi..stb.de az előttem szólók azt írják,h.inkább a ducibb,akkor hol vagytok? Miért nem találtok meg engem?:( 25/L
2010. jún. 1. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!