Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különleges 1 éves évforduló? DE Hogyan?
Egy táborban leszünk 1 évesek a párommal (18-ak vagyunk)Sátorozás lesz együtt alszunk persze, de kéne valami tuti meglepetés...
Szerintetek mit szólna ha orálra ébredne?
Más ötlet ami ilyen helyen összehozható?
mi egyszer akartunk vmit :)) táborban a szomszéd sátorban meg felkeltek és kicsit ciki volt...
nem tudom mi lehetne nekem még sosem volt egy éves kapcsim de...ezt nem ajánlom
Ha nem készíted fel hogy te leszel aki kielégíti reggel akkor lehet hogy rosszul reagál majd...sátor, meg minden ha van közelben erdő lehet azt hiszi hogy egy kóbor mókus vagy mosómedve cidázza és lehet h leüt a zseblámpával...kint a szabadban szerintem veszélyes is lehet az ilyen meglepetés :D
meg nem is valami romantikus :D
sztem gondold még át ezt jobban.
20:52 de hülye vagy ...:D:D:D:D:D
hát nem tudom még ha nem egy kib...erdő közepén lennétek, annyi lehetőség lenne...romantikus vacsi együtt, utána meglephetnéd vmi szexi fehérneműben pezsgő eper ilyesmi...de a mókusok között meg sátorban gondolom 30 másik emberrel körülöttetek...lehet jobb lesz elhalasztjátok az "ünneplést"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!