Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te támogatnád a kötelező apasági vizsgálat bevezetését?
"#25 pont ugyanúgy a kötelező apasági teszt által. "
Szóval, mondjuk megcsal a párom Julikával. Julika szül. Julika gyerekén elvégzik a tesztet, kiderül, hogy a párom az apja. Ééééés ebből én mit is tudok meg? :)
Ja, értem, ha nem nevelteti fel velem a gyerekét, akkor már nem is számít, hogy félrekefélt, és csinált egy kölköt másnak, akkor már nincs is közöm hozzá? :)
pontosan! Nincs közöd hozzá, ahogy ahhoz sem, hogy kivel és mikor veszítette el a szüzességét, meg hogy mikor kakilt 3 kulikosat. Max ő elmondja neked, HA akarja.
Remélem, ez csak trollkodás volt.. ennyire undorító nem lehet senki logikája.... Ugye...??
Undorító a logika? Bogaram, az ember magánélete csak akkor, és attól tartozik rád, ha együtt élsz vele. A többihez nincs közöd. Főleg, hogy nem szenvedsz anyagi kárt, de a "kamugyereket" nevelő férfiak viszont fizetnek.
Akkor mégiscsak rám tartozik, hiszen együtt élek a párommal.
Szerinted csak anyagi kár létezhet? Csak az a rossz?
Lehet, hogy neked nincsenek érzéseid, de másnak vannak..
Az nem előtte, sem utána történik, ha valakinek a párja a kapcsolatuk alatt félreba$zik. Ha úgy gondolod, hogy az embernek semmi köze, mellette még kivel dug a másik, akkor ásd el magad, jó mélyre...
#39 elvtársasszony! Elejétől a kapcsolat előtt, és utánról van szó, nem a közbenről. És ahogy már írtam, egy nő is lebukna minden férfi mellett, mert ahogy írtam, a nők vagy egy másik pasira tukmálják a becsúszott gyereket, vagy gyerektartást kérnek. Harmadik lehetőség állítólag van, de még senki sem látott olyat :)
Éberség a sötétben leselkedő férfiak ellen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!