Flowmetria az kötelező vizsgálat vagy csak indokolt esetben küldenek el?
Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok és nagyon meg vagyok ilyedve mert az orvosom kért flowmetriát 2 hét múlva de nem mondta azt hogy valami baj lenne és azért kell mennem.Ez akkor ilyen kötelező vizsgálat vagy orvos függő?2017. júl. 27. 17:53
1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy a baba mozgásat folyamatosan érzem szinte egesz nap.
2017. júl. 27. 17:58
2/7 anonim válasza:
A terhesség végén rutin vizsgálat. Ellenőrzik, hogy hol tart a méhlepény. Ne aggódj, biztos minden rendben van!
3/7 A kérdező kommentje:
Csak azt bánom hogy nem kérdeztem meg hogy miért kell ez a vizsgalat.Azt olvastam hogy csak indokolt esetben végzik remélem minden rendben lesz.1 hét múlva megyek a dokimhoz akkor megkérdezem csak addig birjam ki valahogy.
2017. júl. 27. 18:34
4/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy Hétfőn voltam ctgn es ott minden rendben volt az volt a papiromra irva hogy reaktiv görbe.Igy talán csak tényleg azért kéri mert rutinszerű az utolso pár hetben.
2017. júl. 27. 19:32
5/7 anonim válasza:
Nyugi :D
Köldökzsinór àramlàst és a méhlepény érettségét nézik uh-on. Szóval mini Uh vizsgàlat, csak nem a baba làbujjait szàmoljàk meg...stb. Szerintem én simàn voltam vagy 6szor is flown.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt talan egy kicsit megnyugodtam meg hat ha baj lett volna akkor nem 2 het mulva kerte volna szerintem.Kicsit izgulos fajta vagyok elso baba lesz.
2017. júl. 28. 06:39
7/7 anonim válasza:
3 éve amikor az elsővel voltam terhes, akkor 32 hetesen volt az utolsó kötelező uh, de pluszban csináltak egyet a 36. héten, akkor néztek áramlást.
Azóta elköltöztünk, most itt máshogy vannak elosztva az uh-k. A 36. héten van az utolsó, és hetente kell uh-ra járni áramlást nézetni (remélem lehet együtt intézni majd az NST-vel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!