Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezt érzem?
A párom két helyen dolgozik és egyetemre is jár. Még nem élünk együtt. Keveset vagyunk együtt. Emiatt úgy érzem, hogy mindketten éljünk a saját életünket. Aztán néha talakozunk. Akkor nagyon jó vele, szeretem és ő is szeret engem. De valamiért azt érzem nem is vagyunk egy pár. Nem tudatos ez az érzés. Amikor csak egy helyen dolgozott akkor nem éreztem ilyet. Nyilvan mindkét félnek megvan az élete nem lehetünk állandóan együtt ezt nagyon jól tudom én is dolgozok és tanulok is, de ez most már nagyon rossz igy. Tenyleg úgy érzem mintha nem is lennék egymás életének a reszei. Velem van a gond?
20 évesek vagyunk és én vagyok a lány
Ha problémád van miért nem a pároddal közlöd azt?
Miért van két munkahelye? Biztos okkal. Gondolom mikor megismerkedtetek már akkor két helyen dolgozott. Ha akkor nem zavart és elfogadtad akkor most se zavarjon, hisz akkor már az elején tisztában voltál aztal hogy így kevesebbet tudtok talizni. Vállaltad, ergó a pasival kapcsolatot létesítettél, ami nem volt kötelező.
Inkább örülj annak, hogy egy dolgos ember, nem pedig egy link alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!