Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem baj van anyukámék kapcsolatával?
Figyelt kérdés
Aggódok anyáért. Elvált, 4 éve és egy éve van egy párja aki velünk lakik a panelben, de a szomszéd városban van egy kertesháza. Abban a városban lakik anya anyukája is akinek meghalt a férje. Anya és mi tesómmal járunk át segíteni maminak a ház körüli teendőkben + én amikor nincs itthon főzök hétvégén, mosok + kitakarítom a szobám. De anya szinte minden hétvégén a párja kertjében segít+ a méheknél (mert a párja méhész is). Egész nyáron is ezt csinálták és semmi szabadideje nincsen. Nem pihen. Látom rajta, hogy hulla fáradt és kedvetlen, mogorva. Úgy segítenék neki de sehogy sem tudok. Nézzem végig? Vagy próbáljak beszélni vele erről? Tudom, hogy az ő kapcsolatuk, de ez tönkreteszi őt. A párja itt nem segít semmit. Félek, hogy túlvállalja magát.2017. nov. 12. 23:40
1/4 anonim válasza:
Beszélj vele. Ezeket láttasd vele.
2/4 anonim válasza:
Ez nagyon kedves tőled, hogy aggódsz érte. Felhozhatod neki a témát, hogy mit látsz s érzel iránta, biztos jól fog esni neki. Esetleg megkérdezni miben tudnál neki segíteni, akar-e kicsit beszélgetni. Ha nem is egyből, de ha úgy érzi nyugodtan néha napján ő is támaszkodhat rád. Értetek csinálja az agyon hajszolást, tudattasd vele, ha túlzásba viszi az csak rosz s az egészsége is rá mehet.
Olykor tudni kell nemet mondani s lazítania.
3/4 anonim válasza:
Panelból a méhészetbe? Értem a problémát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!