Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Jogos lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Jogos lehet az amit érzek? Vagy túlzásba esem és rémeket látok.

Figyelt kérdés

A barátom szerint én nem törődöm vele eleget. Mert amikor nem vagyunk együtt, és nem találkozunk akkor keveset keresem és folyton csak ő hív fel engem és ő ir először sms-t. És amikor együtt vagyunk akkor nem igazán bújok hozzá és undok meg távolságtartó vagyok vele.

Már 3 napja nem találkoztunk, ma irta smsben, hogy rosszul lett, hazament a suliból hányt is. Ne haragudjak, holnap tovább marad a talinál szeret és csókol.

Nem balhéztam emiatt. De ez nekem baromi rosszul esik. Én totál ugy érzem, hogy lehet hogy nem is akar látni, de amikor ezt mondom neki akkor balhé van, mert összeveszünk hogy én megint kételkedem benne, és hogy megint papucsnak nézem, hogy ezt nem mondaná meg őszintén meg hogy megint őt hibáztatom a semmiért és hogy énis szoktam beteg lenni. Ezért már szóvá sem teszem neki. Mert már ígyis 2x majdnem szakítottunk a folytonos balhéim miatt. Pont ilyenekért, meg hogy állandóan gyanúsítottam.

De nekem olyan érzésem van, hogy nem akar látni, pedig ma is irt sms-t egy csomót legalább 10et!

Meg tegnap is irt, meg beszéltünk 3órát msnen. És elszámol a napjáról stb.

DE olyan érzésem van mintha játszana velem... mintha nem akarna látni.

Erről beszéltünk is tegnap és akkor mondta hogy mindig ő a szar alak, meg vele kiabálok a semmiért, és jól tudom hogy amikor baja van elmondja, és nem szinészkedik, mert nem ilyennek ismertem meg, amugy meg miért tenné.

De bennem olyan rossz érzés van. Ma még fel sem jött msn-re.

Én meg nem akarom keresni.

2010. jún. 1. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Veled van a baj. Kevesebb féltékenykedésre és több törődésre lenne szükség a részedről.
2010. jún. 1. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek téged. Amit leírtál, az inkább a fiú panasza és kételkedése lehetne az elejétől a végéig. Számomra nem derült ki ebből, miért van benned rossz érzés. Nem esik jól neked, hogy betegen nem randevúzik veled, pedig ráadásul rögtön kijelenti, hogy legközelebb tovább marad. Plusz szeret és csókol. Elszámol a napjával, nem hagy kétségek között, hogy mivel tölti az idejét, ha nem melletted van. Mindig ő keres, te most sem akarod keresni (ezt sem értem), és rossz néven veszed, hogy nem megy föl msn-re, holott megírta, hogy hányt, lehet, hogy ágyban fekszik egy lavór társaságában, és nagyon vágyik legalább egy kedves SMS-re...

A leírásod alapján ez egy rendes, odaadó, türelmes fiú, te egy nagyon szerencsés lány vagy, de ha így folytatod, nem sokáig. Hívd fel szegényt. Irgumburgum.

2010. jún. 1. 18:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem látogatod meg te?
2010. jún. 1. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!