Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok írnátok "jeleket" amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok írnátok "jeleket" amit fiúnak szoktatok küldeni ha tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Általában nem veszem észre őket.

Eddig melyik vált be, melyiket vették észre legtöbbször, melyik szerinted a legjobb?

2010. jún. 1. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Lehet, hogy senkinek nem tetszel te birka.:D
2010. jún. 1. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

De genyó vagy 1. válaszoló:D

Mindenki tetszik valakinek az tény.

2010. jún. 1. 17:13
 3/6 Genevieve válasza:
100%

:P :) :D :$

najó viccet félretéve..:D

én csak megpróbálok a szemébenézni, mosolyogni, messziről integetek neki ha meglátom meg ilyenek:$

de msn-en pl. azok a jelek,amiket írtam az elején:D

meg most tudnék oldalakon keresztül 'áradozni',de nemhiszem,hogy sok hasznát vennéd,hisz én csak egy lány vagyok a sok közül:)

16/l

2010. jún. 1. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
én pl mindig mosolygok, nevetgélünk, ha mond egy viccet vagy valami poénosat nevetek rajta még akkor is ha nem tetszett annyira, igyekszem minél többször hozzáérni(de ezt csak akkor ha úgy látom én is tetszem neki).megpróbálok minél több találkozót szervezni, vagy legalább egy társaságot, hogy többet tudjunk együtt lenni.sztem ezek okés dolgok.:)
2010. jún. 1. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Igyekszek minél többször találkozni vele, minél többször hozzáérni, megfogom a kezét vagy csak valahogy elérem hogy fogjuk egymás kezét (alapból elég hideg a kezem, szóval könnyű megoldás hogy azt mondom fázik a kezem, és legtöbbször igaz is), ha baráti társaságban találkozunk akkor mindig mellette vagyok, mivel elég ölelgetős típus is vagyok, ezért ölelgetem, többször mint a többieket ha többen találkozunk, ugyanez igaz a puszira is, ha meg esetleg beülünk egy teaházba vagy csak szimplán átmegyünk valakihez vagy lényeg hogy valami ülős helyen vagyunk ahol nincs rajtunk cipő, akkor szoktam talpat masszírozni, meg vállat :) Ezek a kis jelek nálam többnyire be szoktak válni. Ja, meg ha utazunk valahova tömegközlekedésen de csak egy hely van akkor kedvesen leültetem én meg az ölébe ülök. Meg igyekszem mindig a kiszemeltem szemébe nézni és kedvesen mosolyogni.

Nekem beváltak ezek, így jöttem össze a barátommal is :) Mondjuk vele könnyű dolgom volt, mert alapból sok mindenben hasonlítunk és már az első perctől jól elvoltunk együtt meg én is tetszettem neki :)

17L

2010. jún. 1. 20:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmes válaszokat.
2010. jún. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!