Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen jeleket szoktatok küldeni egy fiúnak ha tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni hogy azt akarjátok kifejezni vele hogy tetszik nektek meg honnan lehet tudni hogy épp nekem szól a jel?2009. dec. 23. 19:19
1/8 A kérdező kommentje:
am kor lemaradt bocs érte
18/F
2009. dec. 23. 19:19
2/8 anonim 

válasza:

Már bocs, de ez egyén- és helyzetfüggő.
3/8 anonim 

válasza:

nem is értem hogy minek ez a jelesdi... Ha a csajnak tetszik a srác, akkor merjen odamenni hozzá, ahogy mi is odamegyünk hozzájuk (szerény véleményem szerint)
4/8 anonim 

válasza:

Most meg mi ez a nagy "jel mizéria"? Ez ma a kb, 20. kérdés,ami erről szól. A mai férfiak már flörtölni sem tudnak,vagy mi?
5/8 anonim 

válasza:

Ezt a 2. 19:21-nek küldöm:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__55734..
6/8 anonim 

válasza:

19:22-nek
És akkor mi van, hogyha a lánynak tetszik a srác, de a srác ezt nem tudja, mert nem érti a "jeleket".
Akkor hogy kezdeményezzen a fiu ugyan??
(2. 19:21)
7/8 anonim 

válasza:

Én a hamis istenek jelét rajzolom a homokba.
8/8 anonim 

válasza:

Bár én fiú vagyok, de szerintem az első reakció többnyire az, hogy a hajukat igazgatják, beletúrnak, csavargatják, dobálják, vagy a ruhájukat igazítják meg, persze ha nagyon bejössz nekik lehet, hogy rád is mosolyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!