Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más férfiakat is zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiakat is zavar, ha a párjuk/barátnőjük a saját pénzét költi?

Figyelt kérdés

Jó, tudom, párkapcsolatban nincs saját pénz...

Nem vagyunk közös kasszàn, ő nem szeretné, mert jobban keres nàlam, és hamarosan a mostaninàl is jobban fog (a fizum 4-6 szorosàt is akár).

Keresetarànyosan fizetjük a kötelezőket, ezentúl ki ki a sajàtját (étkezés a munkahelyen, ruhák, gyógyszerek, tudomisén), a nyaralásra mindketten teszünk félre, háztartási gépek, ha új kell, felesbe.

Néha ràm szokott szólni, hogy ez vagy az már dràga, valóban szükséges-e a harmadik pàr csizma, az ötödik pulóver (nem vagyok vásárlàsmániás), "ebben a hónapban már rendeltél kozmetikumokat", "várd meg a fizud", vagy "nem akarod megvárni, míg egy màsik jobban megtetszik, nem fogod megbànni, ha elhamarkodottan megveszed?"

Szóval, nem tilt meg semmit, csak néha megjegyez ilyeneket.

Jogosan?

2017. nov. 28. 10:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem zavar... amíg nem gondolja úgy, hogy az én pénztárcám is az ő hobbijait kell, hogy szolgálja.

Szóval amíg kitart neki hóvégéig, addig felőlem két kézzel is szórhatja. Ha viszont elszórja és nálam akar kuncsorogni, akkor biza gáz van.

2017. nov. 28. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem jogos. Nem vagytok közös kasszán, semmi köze ahhoz, hogy mit veszel a saját keresetedből. Felnőtt ember vagy, el tudod dönteni mit kezdesz a pénzeddel, és a kötelezőkön felül mi fér bele, még akkor is, ha számára feleslegesnek tűnik.

Én is mondhatnám, (bár nem teszem, most csak példaként hozom fel) hogy feleslegesnek tartok x havonta x mennyiségű új göncöt, cipőt venni, amikor teljesen szükségtelen, mert a meglévő ruháknak, cipőknek semmi baja sincs. Mégis sok nő csinálja.

Nekem ez pénzkidobás, másnak meg nem és kész. Másnak meg az a pénzkidobás amit én csinálok. Én könyveket gyűjtök, olvasok, vásárolok. Mást az olvasás nem érdekel, és nem költenének rá egy fillért se.

Ameddig a saját pénzeddel gazdálkodsz, és a kötelezőket kifizeted (a részedet), addig egy szava sem lehet.

Annyit hozzátennék, hogy spórolni, pénzt félretenni azért kellene (már ha eddig ezt nem tetted), jól fog jönni ha baj történik. Itt most olyan megtakarításra gondolok, amit nem költötök el se nyaralásra, se semmire, mert az nem félretett pénz, hisz elmegy erre-arra.

Ha pénz kérdésben már most nem tudtok megegyezni, akkor nem fog sokáig tartani a kapcsolat, mert egyre több konfliktust szül, ha nem értetek egyet a pénzügyekben.

Próbáld megbeszélni vele, hogy ez a te pénzed, és nem az ő dolga. Megjegyzéseket se tegyen, mert nincs rá semmi alapja.

2017. nov. 28. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!