Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás, vagy esküvő?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a párommal, idén nyáron lenne az esküvőnk. Mostanában azonban nagyon eltávolodtunk egymástól, úgy érzem, már nem szeret, nem törődik velem. Eleinte próbáltam meggyőzni, hogy változtasson, mert így csak szenvedek, de szerinte ő nagyon is jó hozzám. Idő közben megismertem valakit, aki teljesen más. Sokat találkoztunk, és bár semmi nem történt még köztünk, érzem, hogy nagyon szeret.

Próbáltam már nem gondolni rá, nem találkozni, de kegyetlenül hiányzott, képtelen vagyok egy napot is kibírni, hogy ne beszéljünk.

Ezzel szemben viszont szakítani nem tudok a vőlegényemmel, mert félek, hogy megbánnám...

2010. jún. 1. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezért fogadd meg a tanácsomat :) Vagy beszélőshétvége, ez sem hülyeség, szépen kimondjátok vagy leírjátok a problémáitokat egymásról papírt cseréltek, elolvassátok tudomásul veszitek, nem beszéltek róla, hanem összetépitek és eszetekbe sem jut többet. Mindketten saját magatokon kezdetek el gondolkozni nem pedig veszekedtek. Ez lenne a lényege és beválhat, mert oda olyasmit is leírhatsz, amit kimondani egy veszekedés során nem szoktál, vagy nem mernél.
2010. jún. 1. 15:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok agyatlan... 2 év után házasodni... 22 évesen... hát meg is érdemlitek
2010. jún. 1. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, mert tényleg gyönyörűszépek a 30+ nők a 20 éveseknek való menyasszonyi ruhákban...lassan a nyugdíjas bulin kellene házasodni...
2010. jún. 1. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Vazze, mert a ruhákat korra tervezik, nem testméretre, mi?

És ez ad tanácsot LOL

:DDDD

2010. jún. 1. 16:25
 15/15 anonim válasza:

Lehet hogy ez csak azért van, mert bizonytalan vagy...egy esküvő, egy házasság komoly dolog, és lehet hogy megijedtél az elkötelezettségtől...elkezdted (tudat alatt)keresni a hibáit, kifogásokat hogy miért ne menj hozzá. Ráadásul jött egy harmadik személy, aki, ahogy leírtad teljesen más, de tulajdonképpen mennyire ismered őt? Gondolj bele...lehet hogy sokkal több hülyesége van neki, mint a barátodnak/vőlegényednek. Szerintem ez csak egy szimpla elbizonytalanodás, de azt csak Te tudod hogy mire vágysz.

De ha még tényleg nem szeretnéd az esküvőt, még nincs késő lemondani...az nem egyenlő a szakítással. Biztos meg fogja érteni a párod, ha igazán szeret!:)

2010. jún. 1. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!