Ha megváltozik a családi állapotod pl. szakitás vagy esküvő, módosítod iwiwen?
Én inkább nem láthatóra teszem, ne csámcsogjon azon mindenki.
A házasság az persze komolyabb dolog, azt beállítanám láthatóba szerintem.
Én eleve be sem jelöltem oda semmit, mert nem akarom, hogy ország-világ tudja, moist épp "hogy állok". Szerintem ez a kérdés nagyon intim, ráadásul nekem a munkám miatt is "ciki" ezt kiírni. Tanár vagyok, és a tanítványaimnak baromira nem kell tudniuk arról, hogy tanárnőnek most épp hogy áll a szénája :)
Viszont ismerőseim közül többen jelölik. Annyira mókás, mikor a hírfolyamban megjelenik, hogy "xy családi állapota mostantól: egyedülálló". Biztosan nem jelölném, akkor sem, ha nem tanár lennék. Amúgy egyik haverom válásáról így értesültem, plusz egy kollégám megözvegyült, és ő is átállította magát házasról özvegyre.
Nekem van benne valami komikus...
kb félévente 1X ha bejelentkezem, akkor is csak azért mert linkeltek hogy őt meg őt nézzem meg.
MSNre sem szoktam kiírni ilyeneket...
Mikor beregisztráltam még nagyon régen, akkor nem volt senkim és a látható egyedülállót állítottam be.
Azóta már volt több kapcsolatom, de nem változtatgatom, akinek tudnia kell rólunk, az tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!