Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kellene 2 hét után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene 2 hét után?

Figyelt kérdés

Ez az első kapcsolatom, a fiúnak már a harmadik. 1 hetes “ismeretség” után jöttünk össze, mert iszonyú jókat tudtunk beszélgetni, ugyanakkor megvolt a poénkodás is, tényleg úgy éreztem, hogy szeretem, mintha régről ismertük volna egymást.Most kb 2 hete vagyunk együtt, de nem érzem, hogy szerelmes vagyok. A beszélgetések száma totálisan lecsökkent, folyamatosan csókolózni akar... Kezdem észrevenni azokat a dolgokat, tulajdonságait, amik kezdetben nem tűntek fel különösebben pl. öltözködési stílus, nagyképűség, mások lenézése. Mit csináljak? Várjam meg hogy jobb legyen? Említettem neki, hogy kicsit “sok” nekem, de majdnem sértődésbe hajlott a helyzet. Szakítanom kellene, vagy várjam, hátha jobb lesz a helyzet és lenyugszik ha egy ideje együtt vagyunk?

18/L (+18 f)

2017. nov. 26. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Még két-három hetet várhatsz, aztán ha nem jó, szakítsál!
2017. nov. 26. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a tulajdonságok nem fognak megváltozni,kár húzni az időt.Nem beszélgettek, sértődős, már most te alkalmazkodjál, hátha lenyugszik? Engedd útjára.
2017. nov. 26. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi valószínűleg csak egy szerethető szerepet vett fel, hogy megszerezzen téged - és ahogy megkapott, át is kapcsolt. A folyamatos csókolózni vágyás meg szerintem csak egy eszköz, hogy még jobban elmélyítse benned az érzéseket. Úgyhogy voilá, most már a valódi énjét látod: ezzel az énjével kéne ezentúl együtt lenned, később együtt laknod, stb... Biztos, hogy akarod? Nem ebbe az emberbe szerettél bele, felesleges tovább erőlködni ezzel az egésszel.
2017. nov. 26. 16:52
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
83%
Ha suncizás még nem volt, akkor időszerű lenne. #szakítani
2017. nov. 26. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem véletlen, hogy én nem megyek bele pár hét után egy kapcsolatba. :-)
2017. nov. 26. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A randizás arra van, hogy megismerd a másikat és eldöntsd, kell-e hosszabb távra. Nem kell, innentől kezdve a következő logikus lépés a kapcsolat megszakítása. Két hét még egyáltalán nem nagy idő, sokkal egyszerűbb most szakítani mint két év múlva lenne.
2017. nov. 26. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Te bőven nem vagy felnőtt, kislány.........

1 hét alatt nem lehet senkit megismerni. Látod, ennyire könnyű megvezetni valakit ennyi idő alatt. Megkapott, most előjött az alpári énje.

Szakítanod kéne. Sőt, össze sem kellett volna vele jönnöd.

Egy tipp: Jól titkold el,hogy ilyen naiv vagy, mert sokan ki fognak használni.

2017. nov. 26. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez még nem kapcsolat csak randizgatás. Pont ez az időszak arra való eldőljön jó ez így vagy nem. Neked nem. Akkor hagyd, hidd el idővel soha nem lesz jobb, csak rosszabb.
2017. nov. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!