Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik sokan a párral járó sok kellemetlenséget?
Figyelt kérdés
Én nem szeretek kirándulgatni, szeretek otthon lenni, ami neki nyilván unalmas lenne. Sokszor még magamnak is drága valaminek az ára, nemhogy még mást is én hívjak meg. Ezt nagy pazarlásnak tartanám. Nem beszélve arról, hogy milyen körülményes lenne, ha mindig kéne még egy lányhoz is alkalmazkodnom. Főleg nem szeretném, ha el kellene mennem hozzájuk vagy Ő jönne ide. Cserébe pedig gyakorlatilag semmivel sem lenne jobb, mint most, így egyedül.2017. nov. 26. 13:10
11/12 anonim válasza:
Végre valaki aki még így látja :D Akik meg szintén hasonlóan van vele, azt lepontozzák :D
Nyugi kérdező, ezért vagyok úgy, hogy csak alkalmi kapcsolataim vannak, meg barátság extrákkal meg hasonlók. Most mennyivel jobb, hogy van 2-3 bejáratott. Lehet válogatni, váltogatni. Persze senkit sem kell átverni, meg ködben ringatni. Szabadidőt meg bármikor tudsz magadnak csinálni sértődés nélkül. Igaz én egyetemista vagyok még, 30 évesen valószínűleg nem így fogok gondolkodni... de most még...
12/12 anonim válasza:
Mert nem mindenkinek kellemetlen azzal lenni, akit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!