Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megaláznátok így a párotokat? Mennyire tolerálható ez a viselkedés?
Kedves Kérdező,
amit itt írok, nem értékítéletként fogalmazom meg. A kérdések, amiket felteszek, egyenesek lesznek, és konkrétak.
Kérdezd meg tőle, hogy miért ilyen kicsi az önbecsülése? Nem hisz abban, hogy ő a legjobb számodra, hisz te őt választottad?
Kérdezd meg tőle, honnan származik az a viselkedésminta, amiben a partnerek felülbírálják egymás döntéseit?
Kérdezd meg tőle, számíthatsz-e a továbbiakban arra, hogy így megaláz máskor is?
Kérdezz rá, hogy milyen mértékben elvárás feléd a múltad törlése?
Tedd föl magadnak a kérdést, akarsz-e ilyen apukát a gyerekeidnek?
A helyzet nincs veszve, jobb kommunikációval és több önreflexióval lehet javítani a dolgokon.
Jó fejlődést!
Két éves kapcsolatban, pláne amiből egyet már együtt éltek, hogy lehet, hogy nem ismeri abarátaidat a párod? Szerintem ez nem normális.
Ha ismerné, akkor tudta volna, hogy nincs oka féltékenykedésre.
Viszont így, hogy nem ismeri, így sem normális ahogy reagált. Az rendben, hogy nem tetszik neki, hogy kettesben vagy egy számára ismeretlen sráccal, dehogyígy reagál, az nem normális. Ezt nem szabadott volna.
Ebben nincs semmi fura.
Van egy gyerekkori jóbarátom,aki pasi.
Bármi baj van mi ott vagyunk egymásnak.
Egyszer magam alatt voltam,nem tudtunk dumcsizni mert nála házibuli volt én meg tesóm gyerekeire vigyáztam. Hajnalban rám írt hogy vége a bulinak tud beszélni de én biztos már alszok. Írtam nem. Írta lemenjek ? És jött. Szóltam páromnak hogy az udvaron leszek xy al. Kint ültünk az udvaron beszélgettünk reggelig. Felkelt reggel a párom,kijött és nem szólt semmit
A pszichológusok is emberek. Ha éreznek féltékenységet, szerinted abnormálisnak fogják bélyegezni? Ha megisszák a napi borocskájukat, azt alkoholizmusnak fogják nevezni?
Ez pontosan az, amit mondtál, VÉLEMÉNY. Nekem az a véleményem, hogy a féltékenység nem normális. Ezen a lusta, tehetetlen emberek megsértődnek, a többi meg változtat magán.
Ilyen alapon a tudomány minden fajtája mehetne a kukába, mert minden tudós szakkönyvekből tanul és mindegyik ember. Van egészséges féltékenység és van kóros féltékenység.
Amit a pasi csinált, hogy felrohant és kidobta a srácot az beteges. De! Amit a csaj csinált, hogy nem szólt a pasijának, főleg, hogy tudja hogy féltékeny, ez így felhívás volt keringőre. Ja, és még valami. Ki az aki riasztja a párodat és miért????
Ez a legérdesebb a történetben. Csak úgy összefutottál a ház előtt egy régi barátoddal aki felment és valaki riasztotta őt....de miért????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!