Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egész famíliája utál....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egész famíliája utál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az anyukáját kivéve, de ő se nagyon áll ki mellettem, de nem is várhatom el tőle.

Jönnek az ünnepek, sajnos ilyenkor elkerülhetetlen a jópofizós családlátogatás, szóval már egy hónapra előre görcsben van a gyomrom.

5 éve együtt vagyunk, de a legtöbb konfliktus még mindig ebből adódik. 21/L, 26/F

2017. nov. 25. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Exem családja se bírt.Elmentem,a kötelező 1-2 mondat megvolt,valahogy kibírtam.Viszont a legutolsó alkalomkor,amikor már több családtag ott volt,és nem szóltak hozzám,csak az ő dolgaikat erőltették,és csak az exem kérdezte meg mit akarok enni,stb,na akkor mondtam hogy ilyen helyre többet nem jövök :) főleg karácsonykor.Nem kötelező.
2017. nov. 25. 11:02
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Párod kérdezze meg a családját, mi bajuk veled. Olyan nincs, hogy ok nélkül utálnak. Lehet kinézetre nem ilyet képzeltek a gyerekük mellé, esetleg anyagi különbség van vagy más az iskolai végzettség. A sok ostoba ember ilyenbe gond nélkül belefeszül.
2017. nov. 25. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk szerencsére nincs utálkozás, de én alapból utálom ezt a napokon át tartó csládlátogatási mizériát, borzalom. Ráadásul attól, hogy velem nem utálatos senki, még ugyanúgy végig kell hallgatni a nagynénik-nagybácsik, nagymamák, nyolcvankettedik másod unokatesók rosszindulatú károgását egyéb épp nem jelenlévő rokonokról. Mi is 5 éve vagyunk együtt, az utolsó 3 karácsonyt külföldön töltöttük, számtalan város van a szomszédos országokban, ami gyönyörű karácsonykor. Nekünk ez bevált, így végre sikerül pihennünk és együtt lennünk, szeretetben és nyugalomban. Erről kellene ugyanis, hogy szóljon az ünnep, nem a családi utálkozásról :)

Nálatok nem játszik, hogy ha már most nem is, de jövőre máshol, kettesben karácsonyozzatok?

2017. nov. 25. 11:37
 14/18 anonim ***** válasza:
5%

Még nagyon gyerekek vagytok.

Menjetek, de ne jó pofizz. Minek, ha nem szeretnek?

Mit számít ha te lennél a téma?

Miért baj ha egész családja s ő is annyira betegek, hogy semmi miatt össze vesznek egymással és vele.( Hogy lehet ennyire hülye a te "pár"od?)

Csak menj el és élvezd a szerelmed társaságát.

És kicsit tanuljatok. Ez így nem élet.

2017. nov. 25. 11:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetben.Pár alkalom után bedobtam a törölközőt és nem mentem párom szüleihez.Ha nagyon muszáj akkor is csak 1-2óra max és már jövünk.Férjem sem miattam nem jár annyit,hanem mert tudja milyenek. Más barátnőjét sem fogadták el,persze ott több volt a konfliktus is,én ezeket ink.kerülöm,de ennek ellenére is belémálltak többször.Azóta kialakult egy viszonylag normális,de a pár lépés távolságot mindig megtartó kapcsolat. Így a legjobb mindenkinek.

Persze ehhez elengedhetetlen volt,hogy párom mellettem álljon és hasonló állasponton legyünk.Sosem tiltottam a családjától csak azért mert nem jottem ki velük.Volt hogy ő is hónapokig nem ment feléjük és nem beszélt,néha még én mondtam hogy bármilyenek is csak hozzájuk is tartozik. Azóta a család már rájött,hogy hiába volt a sok kisérletezés,ő mindig mellettem volt és nem mellettük mikor feszultséget generáltak köztünk.Ez mind hiábavaló volt részükről.

2017. nov. 25. 12:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem mennék oda.

Engem elvileg nem utálnak, de a másik gyerek barátnőjét különlegesen jó bánásmódban részesítek, ha hibázik valamit sem ismerik be. Minden eddig odavitt csajjal kb. úgy viselkedtek, mint ahogy velem, szóval nem én vagyok különlegesen rossz helyzetben, az tény, viszont vagy annyi önbecsülésem, hogy így sem hagyom magam lealacsonyítani, és inkább nem töltök ott sok időt.

22/N

2017. nov. 25. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes én soha nem voltam jopofozos sőt sokszor semleges és unott ilyen családi összejövetelen de minden párom családtagja imádott. Na jó egy barátnőm apja nem mert kisebbségi komplexusa volt mellettem de ez más kérdés. :)))))
2017. nov. 25. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz tenni.

Magamból kiindulva, ha egyszer utálok valakit, az a feje tetejére állhat, akkor is utálni fogom.

2017. nov. 26. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!