Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egész famíliája utál. Mit tegyek?
Az anyukáját kivéve, de ő se nagyon áll ki mellettem, de nem is várhatom el tőle.
Jönnek az ünnepek, sajnos ilyenkor elkerülhetetlen a jópofizós családlátogatás, szóval már egy hónapra előre görcsben van a gyomrom.
5 éve együtt vagyunk, de a legtöbb konfliktus még mindig ebből adódik. 21/L, 26/F
Es miert kene par honapos randizgatas alatt veluk toltened a karacsonyt?
Biztos nagyon hülye vagyok, de ezt nem értem.
Páromat is utálták családtagjaim.
Nem látogattuk a családom, probléma megoldva.
De miért utálnak?
Ez esetben nem kell menned oda, és kész.
Nálunk nem így működik sajnos. Ő mindenképp megy, nem szeretne rosszban lenni velük. Amikor egyik évben nem mentem vele, végig én voltam a téma. Az lett a vége, hogy mindenki összeveszett mindenkivel, még mi is a párommal.
Ha ott vagyok, szemét módon viselkednek, de legalább nem mernek balhézni és nem tudják telebeszélni a párom fejét.
Konkrétan nem tudom, mi bajuk velem, minden apróság szúrja a szemüket. Azt is csak sejteni tudom, hogy komolyabb oka van-e vagy csak egyszerűen nem vagyok szimpatikus
Most 5 honapja vagytok egyutt vagy inkabb ot eve, "ha az egyik evben" ez mar problema volt?
A sarkadra kell allnod. Vagy viselkedjenek normalisan, vagy nem mesz. Minek is mennel? Hogy szarul erezd magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!