Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom és a szüleim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom és a szüleim nem beszélnek egy nyelvet és ez anyukámat nagyon zavarja. Ez nagy probléma lesz vagy majd megenyhül?

Figyelt kérdés
Én nagyon jóban vagyok a szüleimmel, ezért zavar ez az egész. Nyilván az a gond, hogy nem tudják megismerni ezért nekem kell “fordítani” és ez igy baromi kellemetlen ám. Főleg anyum vette a lelkére, akinek ugye én vagyok a pici fia (26) :) És nem tud szegényem mit kezdeni a helyzettel, apám inkább érdektelenséget mutat de ő ilyen, igazából ez azt jelenti, hogy zavarja. Mivel szeretem a szüleimet fontos nekem, hogy nekik is tetszen a választottam. Biztos kedvelnék amúgy. Îgy csak annyit mondtak róla, hogy nagyon szép. Ők kicsit konzervatívabbak, csak magyarul beszélnek meg egy nagyon picit oroszul, még emlékeznek arra mit tanultak. Mert barátnőm orosz, mi angolul beszélünk magunk között. De szeretne megtanulni magyarul, igyekszik azért dehát nem úgy van az...Most itthon lakunk szóval szüleimet gyakran látogatjuk. De nem tetszik amiket mondanak, hogy így ez nem lesz jó mert biztos majd az unokáikkal se fognak tudni beszélni blablabla kicsit túlspilázták.
2017. nov. 23. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

TE vagy irtó gáz, és már most mondom, hogy a kedvesednek jobb lenne nélküled.

Én nagyon jóban vagyok a szüleimmel, ezért zavar ez az egész. Nyilván az a gond, hogy nem tudják megismerni ezért nekem kell “fordítani” és ez igy baromi kellemetlen ám. Főleg anyum vette a lelkére, akinek ugye én vagyok a pici fia (26) :) És nem tud szegényem mit kezdeni a helyzettel, apám inkább érdektelenséget mutat de ő ilyen, igazából ez azt jelenti, hogy zavarja. Mivel szeretem a szüleimet fontos nekem, hogy nekik is tetszen a választottam. - gyakorlatilag MINDEN mondatodban isteníted a rugalmatlan szüleidet, a barátnődet meg "elviselem"-szinten érzem benne.

EZ szánalmas, már ne is haragudj. A szüleidnek fájna nyitni egy kicsit irányába, vagy miért kellemetlen fordítanod?!

Szegény csaj, nem beszéli a nyelvet és még a kedvesének is teher a dolog. Pfáh.

2017. nov. 24. 11:11
 12/12 anonim ***** válasza:
84%
Én nem beszélek angolul, a kedvesem csak azon a nyelven a kollégáival (külföld), mégis, mikor velük megyek, egy pillanatnyi problémát nem okoz neki, hogy néha fordítania kell, és örül, hogy megyek.
2017. nov. 24. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!