Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és a szüleim nem beszélnek egy nyelvet és ez anyukámat nagyon zavarja. Ez nagy probléma lesz vagy majd megenyhül?
TE vagy irtó gáz, és már most mondom, hogy a kedvesednek jobb lenne nélküled.
Én nagyon jóban vagyok a szüleimmel, ezért zavar ez az egész. Nyilván az a gond, hogy nem tudják megismerni ezért nekem kell “fordítani” és ez igy baromi kellemetlen ám. Főleg anyum vette a lelkére, akinek ugye én vagyok a pici fia (26) :) És nem tud szegényem mit kezdeni a helyzettel, apám inkább érdektelenséget mutat de ő ilyen, igazából ez azt jelenti, hogy zavarja. Mivel szeretem a szüleimet fontos nekem, hogy nekik is tetszen a választottam. - gyakorlatilag MINDEN mondatodban isteníted a rugalmatlan szüleidet, a barátnődet meg "elviselem"-szinten érzem benne.
EZ szánalmas, már ne is haragudj. A szüleidnek fájna nyitni egy kicsit irányába, vagy miért kellemetlen fordítanod?!
Szegény csaj, nem beszéli a nyelvet és még a kedvesének is teher a dolog. Pfáh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!