Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiúval legyek együtt? és melyikkel lennétek inkább? (lent)
1 éve van barátom aki okos helyes néha idegesítő,de aranyosan.(: jó az ágyban.persze van rossz tulajdonsága is hogy nagyon féltékeny és kötődő.nagyon jól megvagyunk DE
mostanában nagyon jóba lettem egy fiúval aki osztálytársam és ö is aranyos helyes de nagyon gyerekes és fiatal hozzám.még úgymond a szexel kapcsolatos dolgokon is nevet.és nem tudom mit tegyek. mert próbálom elfelejteni,de nem megy.és szerintem ez amolyan fellángolás csak. de nem tudom mit tegyek. ti mit tennétek? adjatok tanácsokat kérlek.16L
Hogy hogy felejsd el a fiut?
. A suliban kerüld amennyire lehet,ne tálsalogj vele,ha meg haza érsz akkor foglalkozz többet a pasiddal csak ö rá koncentrálly,és ne azt várd hogy holnap a suliban hogyan fog viselkedni veled a fiu!
.Szerintem az osztálytársad nem vesz téged komolyan csak szédít ilyenek a mai fiuk,buli haverok és csajok!
.Szerintem felejsd el amint lehet! 20/L
detto ugyanez van, 18 éves vagyok, másfél éves kapcsolattal. osztálytársam 1 évvel fiatalabb, évvesztes vagyok, őt meg még épphogy benyomták a suliba anno.
hát van egy kis fellángolás, de pozitív maradok, és tudom, h vele soha nem lenne olyan jó, mint a barátommal.
gyerekes is.
mondjuk múltkor elég flegma vtam vele, és azóta vhogy nem nagyon beszélünk, azóta jobban belegondoltam a dolgokba, és mégjobban vonz, de NEMSZABAAD! próbálok úgy állni hozzá, ahogy eddig... am nem a külseje vonz, hanem az h mindig olyan morci, és megfoghatatlan, kiszámíthatatlan.
am nem ez az első ilyne fellángolás vki iránt, úgy h, kapcsolatom van. úgyhogy ez is olyan lesz csak, mint a többi. remélem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!