Leírná nekem valaki, hogy ha meg akarom nézni a Star Wars filmeket sorban, melyikkel kezdjem? Vagyis sorba leirná őket cimmel együtt?
alulról haladva felfelé, a mesét nyugodt szívvel hagyd ki.
Mit húzod fel magad?a kérdező sorban kérdezte, és a történet szerint így van sorban...és azért csinálta később az első 3 részt, mert tudta, h még sokat fog fejlődni a technika, és sokkal több értelme lesz...
Miért, szerinted miért újította fel az először készített részeket? Azért, mert nem volt megelégedve az eredeti fiváltozattal, de amikor forgatták erre volt lehetőség.
Lehet, h a régi részek jobbak, mert én is azokat szeretem jobban, de a történet szerint a VÉGÉN vannak, így fölösleges azzal kezdeni, főleg olyannak, aki nem is ismeri a storyt...valszeg ha a kérdező ismerné, akkor nem írta volna ki ezt a kérdést.
köszönöm a válaszokat, de ne veszekedjetek, én csak arra voltam kiváncsi hogy ha a szünetbe megnézném, milyen sorrendbe nézzem :)
erre voltam csak kiváncsi :):)
Jusson eszedbe Felméri Péter nagy bölcsessége!
" A Csillagok háborújából tanultam számolni: négy-öt-hat-egy-kettő-három!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!