Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom van de beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom van de beleszerettem másba. Ki volt már ilyen helyzetben, és mit tett?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akit nagyon szeretek, azt tudni kell, hogy elég sokat vártam arra, hogy összejöjjünk, így mikor ez megtörtént nagyon boldog voltam, hiszen nagyon régóta vártam már rá. Azóta össze is költöztünk, meg egész jól megvagyunk, igaz, néha úgy érzem, hogy nem is vagyunk egymáshoz valók, mert gyakran veszekszünk, mert mindkettőnk elég erős, akaratos személyiség, de végül mindig kibékülünk, akkor pedig minden tök jó. Nemrég találkoztam egy férfival, akit névről ismertem előtte, de személyesen nem, és hát elég sokat beszélgettem vele, és megmondom őszintén, hogy nagyon megtetszett. Aztán kiderült, hogy én is tetszem neki, de neki is van barátnője és amúgy elég nagy nőfaló emellett, szóval nem éppen az ideálom (bár szerintem senki nem szeretne olyan pasit aki csajozik mellette). De ennek ellenére éreztem, hogy van valami olyan vonzalom köztünk, ami teljesen megőrjít, kb. olyan mint amikor a mostani barátommal megismerkedtem. Folyton őrá gondolok, többször is álmodtam vele, és sokszor azon kapom magam, hogy a képeit nézegetem, és azt érzem, hogy meg kell őt kapnom. Nagyon bűntudatot érzek emiatt, mert a barátomat meg nagyon szeretem, és hiába van az, hogy vitázunk sokszor, a vonzalom és a szenvedély még így 4 év után is nagyon erős, és mint említettem, a vitákon kívül tök jól megvagyunk. Arra lennék kíváncsi, hogy aki hasonló helyzetben volt, az mit tett, mit tanácsolna? Köszönöm szépen előre is!

2017. nov. 23. 15:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Erre csak azt tudom írni, hogy: Hupasztmek...
2017. nov. 23. 18:06
 12/25 anonim ***** válasza:
Vàgy de sztem az is lehet hogy vmi hiànyzik a kapcsolatotokbol de sztem neked kell érezni .Ha lelkileg màr nem kötődsz a pàrodhoz akkor nincs értelme folytatni.
2017. nov. 23. 18:20
 13/25 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekben engedtem a csábításnak,de mindig kiderült hogy hiába van vonzalom,kapcsolatra nem lettek volna jók.
2017. nov. 23. 18:21
 14/25 anonim ***** válasza:

Vannak gondok nálad, de rendesen.

Maradjunk annyiban,hogy ilyen lányt még barátnak sem akarnék.

2017. nov. 23. 18:31
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően teljesen normális dolog ez egy hosszú párkacsolatban. A párodat mélyen szereted, a hormonok már lecsendesültek, az a kezdeti izgalom elmúlt, amivel semmi baj nincs. Aztán jön egy érdekes, helyes fickó, aki teljesen megborít, mert emlékeztet arra, hogy milyen volt a pároddal az elején, nem ismered minden kis nyűgjét és hibáját, ezért izgalmasnak tűnik. Egy dolgot tehetsz ilyenkor, miután kiábrándoztad magad tudatosan kerülöd, elnyomod magadban, nem nézegeted, és a pároddal foglalkozol többet. Pár hét és lecsendesedik, elmúlik. Ez nem szerelem, csak fellángolás.

Viszont ha tényleges gondok vannak a pároddal, ami zavar, akkor ne másnál keresd a megoldást, hanem beszéld meg vele.

2017. nov. 24. 08:57
 16/25 anonim ***** válasza:

Miért támadjátok? Senkit nem kapott még el a vágy egy hosszú kapcsolat után? Szerintem meg teljesen természetes, hogy másra is vágyik. Addig ezzel nincs gond, amíg nem fajul el. Ábrándozni szabad, de fontos, hogy határozd el mit is szeretnél.

1. Pároddal maradni: ebben az esetben szüntesd meg a kapcsolatot, jó tanács, képzeld el undorító helyzetekben, gondolj bele ha pl. nőfaló CSAK azt akarja tőled, utána úgyis kihajít

2. Belemész a kalandba: kockáztatnád a párkapcsolatod? Amennyiben minden jó lesz,

3. Szakítasz pároddal. Lehet olyan végkimenetel, hogy összejösztök

2017. nov. 24. 12:06
 17/25 anonim ***** válasza:

2. * lemaradt

amennyiben minden jó lesz, megbirkózol a bűntudattal?

2017. nov. 24. 12:07
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsó kettőt(én sem értem miért kell kiakadni, hiszen semmit nem csináltam, csupán elgondolkodtam egy lehetőségen). A barátom tényleg rendes fiú, de vannak vele gondok, néha nehéz vele, de pont ezért nem tudnám elhagyni, mert most lelkileg nehéz időszaka van és én próbálok segíteni neki (az más kérdés, hogy nem igazán hagyja) és úgy érzem, hogy mellette van a helyem, támogatni, segíteni akarom mindenben, még ha nehéz is. De aztán jött az a másik, aki ezt az egészet borította bennem, mert annyira elkezdtem vonzódni hozzá, hogy tényleg teljesen összezavarodtam, hogy megéri- e olyan valakit istápolni aki nem is fogadja el a segítséget, sőt sokszor el is taszít magától olyankor, meg irigykedik rám egy kicsit, nem pedig próbálja elfogadni tőlem a segítséget és túllépni a nehéz időszakon. Valószínűleg tényleg csak egy fellángolás az egész, de ha lehet ilyet mondani, akkor az pont a legrosszabbkor jött...
2017. nov. 24. 17:11
 19/25 anonim ***** válasza:
titokban hagynám magam kielégíteni a másikkal. Ha jó lenne, dbnám a bénábbikat.
2017. nov. 24. 17:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Titokban hagynám magam kielégíteni a másikkal. Ha jó lenne, dbnám a bénábbikat.
2017. nov. 24. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!