Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megcsalásról?
Sokszor olvasok itt olyan kérdést, hogy megcsaltam, mondjam el neki? Az ilyen mégis mit gondol? Részemről, gerinctelen és gusztustalan dolog, főleg az ha valaki még titokban is tartja hónapokig, évekig. Hogy tud valaki így a másik szemébe nézni? Egyáltalán, hogy fordulhat meg valakinek ilyen a fejében, ha szeret valakit, már ha egyáltalán tényleg szereti. Ha kiderül, hogy lehet ilyesmit egyáltalán megbocsájtani?
Várom a válaszokat, véleményeket erről. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan látják mások ezt a dolgot.
Tök poén olyan kommentelőt olvasni, aki a szentet adja elő, másokról való vélemény alkotásról, miközbe ő maga is azt teszi s "más életébe" szól bele.
XD
Ez ám a logika!
"nem pazarlom az időm" "gyerekes"
Látjuk! XD
# 20/23 :)))) Gyerekként, még én is így álltam hozzá:)
Kérdező, neked egészségedre a köpködést:) Azért igyál több vizet, nehogy a sok köpködésben kiszáradjál.
Akik meg félredugnak, egészségükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!