Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megcsalásról?
Sokszor olvasok itt olyan kérdést, hogy megcsaltam, mondjam el neki? Az ilyen mégis mit gondol? Részemről, gerinctelen és gusztustalan dolog, főleg az ha valaki még titokban is tartja hónapokig, évekig. Hogy tud valaki így a másik szemébe nézni? Egyáltalán, hogy fordulhat meg valakinek ilyen a fejében, ha szeret valakit, már ha egyáltalán tényleg szereti. Ha kiderül, hogy lehet ilyesmit egyáltalán megbocsájtani?
Várom a válaszokat, véleményeket erről. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan látják mások ezt a dolgot.
vitában kb egy szint lehetünk, jól csinálod 😠
utálom, gusztustalannak, gerinctelennek csúszó-mászónak, rövidlátónak tartom az ilyeneket|pont|
"Én is mondhatnám, hogy köpködni fogom a hozzád hasonlókat, ennyire nyomorultak, hogy mások életével foglalkoznak, mert annyira unalmas a sajátjuk, rosszindulatúak és bele akarnak mindenbe szólni, ítélkeznek és lealacsonyítanak embereket, pedig te is ugyanolyan vagy, semmivel se különb. De nem teszem, mert nem pazarlom az időmet ilyen gyerekes dolgokra, a saját életemmel foglalkozok"
Hát ezt most te sem mondhatod komolyan, mert akkor nem velem foglalkoznál, meg azzal, hogy miket írok. Miért hazudtoljátok meg magatokat állandóan? :D
15-ös nem azt mondtam, hogy rólam írjatok véleményt meg jellemzést, hanem a témáról.
Azt még én vagyok a buta?
A személyes reagálásomat ennek köszönheted:
"Hát ezt most te sem mondhatod komolyan, mert akkor nem velem foglalkoznál, meg azzal, hogy miket írok. Miért hazudtoljátok meg magatokat állandóan? :D"
Hiába mondom, nem fogod fel. Írhatsz te bármennyit a kesergésedről, a világot és az emberi társadalmat nem tudod megváltoztatni, mindig lesznek megcsalások, szerelmi drámák, szóval nem is érdemes vele foglalkozni. Kimondod hogy elszomorít? Oké, aztán mi lesz? Semmi változás, tehát értelmetlen az egész. Annyit tehetsz, hogy te nem válsz ilyenné. Itt lezártam a témát. Ha nem tudod felfogni a mondandómat, az a te bajod.
Illetve hagyd figyelmen kívül a válaszom, ha te másképp gondolod. Ennyi. Nem kell problémázni, nem gondolhatjuk ugyanúgy a dolgokat, de azt el kellene ismerned, hogy bármennyit rinyálsz és szomorkodsz, nem lesz változás és csak az idődet pazarlod, ha ezzel foglalkozol.
A férgeket eltaposni s odébb rugni kell. A jó pasit/nőt pedig agyon kényeztetni.
Nemtől és kortól függetlenül undorító.
S én is csak pártolni tudom ezt:
Ha szeretsz valakit, eszedbe se jut s hű maradsz még csont részegen is.
24/N (5éves kapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!