Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit választanátok ha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanátok ha nincs harmadik út?

Figyelt kérdés

Megalkuvás mással, vagy egy életen át tartó szenvedés egyedül vagy a jelenlegivel?

A kérdést vegyétek komolyan légyszi, mert dogát írok a büszkeségről :)

Nem kell semmi körítés, okoskodás.

2017. nov. 22. 10:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
én kibírom egyedül is, szóval inkább az életen át tartó szenvedés
2017. nov. 22. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

A megalkuvas massal es a megalkuvas a jelenlegivel kozott mi a kulonbseg?

Amugy en a gyerekek szuletese utan jottem ra, hogy a ferjem nem az idealis tarsam. Vele maradtam, mert a gyerekeket se, a ferjemet se es magamat se akarom szivatni a lathatas miatti rancigalassal. Ha nem lennenek gyerekeink, akkor nem maradnank egyutt. Ez a szomoru valosag :(

2017. nov. 22. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
A megalkuvás nálam nem opció, de az sem, hogy egy boldogtalan, rossz kapcsolatban sokáig szenvedjek, ehhez túlságosan szeretem és becsülöm magam. Az egyedüllétet szívesen választom, viszont sose voltam egyedül boldogtalan, akkor se, ha évekig tartott, úgyhogy szerintem nem teljesítem a kritériumaid :D
2017. nov. 22. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Megalkuvás és megalkuvás között is van különbseg. Pl olyan mellett nem maradnék, akitől irtózom, vagy nagyon nem érdekel vagy teljesen fel kell adni magam. De valamilyen szinten minden kapcsolatban van lemondás, kompromisszum, hosszú távon néha mindenki idegesítő, nem marad a szerelmesparunk sem mindig álmainkból kelt isten. Ennek a belátasat és a rosszabb időszakok kibírását (ahelyett, hogy ideákat hajszolva félredobnánk azt, amit addig építettünk) felnőtt ésszel nem tartom megalkuvasnak.
2017. nov. 22. 11:58
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez kb olyan kérdés hogy : -Mit kérsz enni nokedlit vagy galuskát?
2017. nov. 22. 17:00
 16/16 A kérdező kommentje:
A megalkuvás mással a kisebb rossz.
2017. nov. 22. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!