Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség egy párkapcsolatban? A párom nem tudja elviselni hogy ne neki legyen igaza? 35/L
Nézd, nekem az is kérdéses, hogy 9 évet hogy bírtatok ki egymás mellett. Vázolom a problémákat:
- te meg akarod tiltani neki, hogy nélküled járjon el hétvégente kikapcsolódni, szórakozni
- te házasságot akarsz, ő nem akar egyáltalán
- te gyereket akarsz, ő nem akar egyáltalán
- te boldogtalan vagy ebben a kapcsolatban, elnyomva érzed magad, az igényeid nincsenek kielégítve
- ő úgy érzi, meg akarod szabni, mit csináljon, korlátokat akarsz neki felállítani, és elvárásokat támasztasz felé, amiknek ő nem akar megfelelni
Sajnálom, de nem vagytok egymáshoz valóak.
Még egy 35/L...
Most nekünk panaszkodsz azért, mert te 9 év(!) alatt nem jutottál el odáig, hogy nem passzoltok egymáshoz?
szerintem az elején kialakult egy alapkeret ami kb ez-
-bejössz nekem,de van egy gyereked,úgyhogy nagyon hálásnak kell lenned,hogy egyáltalán belemegyek ebbe,úgyhogy ne nagyon pattogjál,mert lecseréllek.-
ez nem nem túl szimpatikus.
viszont második olvasásra meg nincs abban semmi,hogy eljár haverozni időnként.
és gondolom a sokadik piszkálódás után fakad ki,az írt stílusban,hogy hagyd már abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!