Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan nővel jövök össze, akinek már van egy kislánya, mennyire elvárható tőlem, hogy a kislányt anyagilag ellássam?
Nyilván ha komolyra fordul a dolog köztetek, akkor elkerülhetetlen lesz, hogy némileg beszállj. De az elején, amíg csak randizik, nem hiszem, hogy kötelességed lenne, hiszen van a kislánynak apukája, aki támogatja (ez persze a későbbiekben is így lesz, de hátha megkedvelték addigra a kiscsajt is :) ).
Én anyukám második házasságában születtem, van egy féltesóm. Apukám nevelte fel bátyámat, neki nem okozott gondot, de ma már bátyám támogatja őket, apukámat is, hiszen 10 éves kora óta neveli (bátyám lassan 40 éves).
Szóval, ha komolyra fordult a dolog, szerintem nem kéne garasoskodni, hiszen te is nevelni fogod, hozzád is kötődni fog a kislány. És ha te kedves vagy vele, ő is az lesz (ideális esetben, persze).
Eddig is megvoltak a te támogatásod nélkül.
Miheztartás végett: én pl. 80 ezer gyerektartást kapok két gyerekre, plusz a családi 28 ezer, és az adókedvezmény (30 ezer). Ez ugye tisztán 138E Ft, két gyerekre. Szerinted kell rájuk bárkinek költenie?! Ne röhögtess. ;)
Szokjatok már le erről a baromságról, hogy egyedülálló anya csak eltartót keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!