Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen ajándékot adjak 5 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot adjak 5 éves évfordulóra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Párommal júliusban leszünk 5 éve együtt. Meg szeretném lepni valamivel. Nem szereti a "polcrarakós" dolgokat és az édességet sem. Közös fotóink nem igazán vannak, mert nem szeret fotózkodni.

Ti mit adnátok Neki a helyemben? Én: 26/L Párom: 27/F

Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!

2010. máj. 31. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A borra szavazok én is.
2010. máj. 31. 19:28
 12/16 A kérdező kommentje:

A párna ötlet most nagyon megfogott. Lehet mégis csak abból a kevés közös fotóból kell kihoznom valamit ami van. Bár addig még megyünk hosszúhétvégézni is (ott majd teszek róla, hogy legyen közös fotónk :-) )

Mi lenne, ha fotókat vasaltatnék párnára?

2010. máj. 31. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem kényesztesd egy kicsit..:) huncutkodjatok:)
2010. máj. 31. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:
A párnás ötletadó vagyok :) Én most a 20. szülinapjára varrtam a barátomnak, én photoshopban készítettem egy 20 feliratot a képeiből, amik babakorától mostanáig készültek róla, és azt vasaltattam rá. Nálatok így akkor lehetne egy ötös a közös fotóitokból, nem is kell hozzá sok kép. Ha meg nem értesz a photoshophoz, akkor vannak ilyen programok a neten, bár én anno nem találtam, de szerintem úgy is jó, ha az egész párnán a rávasalt képek vannak :) Örülök, hogy segítettem, pedig gondoltam párnát is biztos kapott már :) De ezek szerint nem, akkor hajrá ;) Egyébként szerintem a romantikus vacsi máskor is jó, ha úgysem tudtok találkozni az évfordulón, akkor aznap, mikor tudtok. Ha esetleg nálatok vagy náluk, és a családot/ többi lakót el tudod "távolítani" pár órára otthonról, akkor simán belefér egy vacsi meg egy szexi tánc neki ;) Sok sikert az ajándékkészítéshez ;)
2010. máj. 31. 22:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Kedves előző ötletadó. Még egyszer nagyon köszönöm a sok segítséget.
2010. máj. 31. 22:38
 16/16 A kérdező kommentje:
No szóval... Látom nem írtam meg, hogy végül mit kapott az Illetékes. Egy finom vacsorát és a borotvájához 8 db betétet.
2011. febr. 27. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!