Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Évfordulóra szeretnék ajándéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évfordulóra szeretnék ajándékot. Szerintetek megfelel?

Figyelt kérdés

Évfordulónkra gondoltam, hogy barátnőm meglepem egy naagy macival, vagy valami plüssel. De tényleg ilyen jó naggyal. Az ötlet a barátok köztből pattant mikor Timike kapta Miklóstól. És itt arra gondoltam, hogy hirtelen fog beállítani hozzá egy postakocsi, és ő adja át, egy üzenettel. Szerintetek ez milyen? Vagy egyáltalán, hogy intézzem el ezt? Valakinek nincs hozzá tapasztalata?? Mert szerintem nagyon örülne neki:)

18/F

2011. máj. 7. 19:17
 1/6 Tinker Bell ***** válasza:

:)

Aranyos ötlet! Én biztosan nagyon örülnék neki! De a postás verzió nem biztos, hogy jó, mert a postán nem adhatod fel csomagolás nélkül, meg amúgy is drága lenne. Ha van postás ismerősöd akkor jó.

De az elképzelés jó! :)

2011. máj. 7. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:

én nagyon örülnék egy ilyen ajándéknak!:) szerintem jó ötlet,de nem vagyok jártas a csomagküldésben,így abban nem tudok segíteni sajnos.

Sok boldogságot nektek!!!:)

2011. máj. 7. 19:24
 3/6 Tinker Bell ***** válasza:
De ha valamelyik csomagküldő szolgálattal küldöd, akkor lehet hogy megoldható, hegy nem kell becsomagolni! Csak gondolom az drágább is.
2011. máj. 7. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:
és mi lenne, ha az egyik haverodat kérnéd meg rá? kiadja magát postásnak, aztán kész...
2011. máj. 7. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Igenigen, van egy jóbarátom, akinek nagy transporter van. vagyis ilyen mint azoknak a futároknak van. És azt gondoltam, hogy vigye el, nekik, beülök mellé kabátba sapkába napszemüvegbe, hogy ne oismerjen fel, és egy 10 perc mulva becsengetek:) Hogy hali. megjöttem :D
2011. máj. 7. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet! Tuti örülne neki. Én anno a páromtól kaptam egy nagyon nagy jegesmedvét, mikor megláttam azt hittem, hogy a nyakába ugrok. Szóval csak hajrá!
2011. máj. 11. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!