Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulóra szeretnék ajándékot. Szerintetek megfelel?
Évfordulónkra gondoltam, hogy barátnőm meglepem egy naagy macival, vagy valami plüssel. De tényleg ilyen jó naggyal. Az ötlet a barátok köztből pattant mikor Timike kapta Miklóstól. És itt arra gondoltam, hogy hirtelen fog beállítani hozzá egy postakocsi, és ő adja át, egy üzenettel. Szerintetek ez milyen? Vagy egyáltalán, hogy intézzem el ezt? Valakinek nincs hozzá tapasztalata?? Mert szerintem nagyon örülne neki:)
18/F
:)
Aranyos ötlet! Én biztosan nagyon örülnék neki! De a postás verzió nem biztos, hogy jó, mert a postán nem adhatod fel csomagolás nélkül, meg amúgy is drága lenne. Ha van postás ismerősöd akkor jó.
De az elképzelés jó! :)
én nagyon örülnék egy ilyen ajándéknak!:) szerintem jó ötlet,de nem vagyok jártas a csomagküldésben,így abban nem tudok segíteni sajnos.
Sok boldogságot nektek!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!