Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen ajándékot adna vagy adott a párjának az 1éves évfordulóra?
Ezüst szív medál, amit félbe kellett törni, és belegravíroztattam a nevünket. Úgy sétálunk, hogy én vagyok a jobb oldalon, ő a balon, és így állnak a szívfelek is. Fiú létére is nagyon örült neki, mindig rajtunk van :) Akkor ő 18 volt, én 16.
19/L
az első válaszadóval értek egyet, vacsi, gyertyafény, elég vmi szexi ruci amiből kivillan mondjuk a combfix v ilyesmi, nem kell okvetlen sex shop-os ruckó..:) meg esetleg valami szives süti amit te készitesz neki nagy szeretettel meg ilyesmik..fölösleg évfordulóra valamilyen tárgyi ajándék, arra ott a karácsony, szülinap stb...
Ha vagytok olyan kapcsolatban hogy beszéltek erről, akkor simán kérdezd meg hogy ő nagyjából mit tervezett, mert nehogy aztán bajok legyenek, hogy mondjuk ő is hasonlót hasonlót gondolt ki, vagy érted..:) na aztán majd ird le hogy múlt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!