Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus ötlet, vagy meglepetés 2. évfordulóra?
Attól függ milyen típusúak vagytok, szeretitek-e a nyálas dolgokat, vagy inkább az egyszerű dolgokat, kevés érzelemmel, vagy sokkal...Szóval így nehéz. Attól is függ mihez szokott hozzá, szoktál-e neki pl virágot vinni, vagy szoktál-e főzni, vagy amiket még leírok azokat szoktad-e. Mert ha igen, az úgy nem olyan izgi, így olyat váálassz, amit nem csináltok olyan sűrűn..
Lehet hogy sablonosak lesznek, de nem baj :D. Szóval pl:
egy csokor virág
főzés/sütés
étterem
masszázs zenei aláfestéssel
ágyba reggeli (egy szál rózsával pl :P )
ékszer
valami szivecskés plüss/csoki/süti
fényképalbum a képeitekkel, esetleg idézetekkel, vagy bizonyos szavakkal/mondatokkal, amiket csak ti értetek pl
egy közös kép rólatok valami aranyos kis képkerettel, pl olyan amit az asztalára fel tud állítani
Én ennyi idő után eljegyzésre gondolnék, ha nem vagytok túl fiatalok.
23/L
Áh valami ilyesmit láttam valakinél, hogy egy gyűrűtartóban benne egy szivecske alakú műanyag lemezecske, a gyűrű helyett.
Én ezt átfejlesztettem arra aminek örülnék:)
A gyűrűtartóban egy gravírozott gitárpengető (gravírozva név és/vagy dátum) :) de hamondjuk nem szeret gitározni, de monsjuk van valami más, vagy esetleg maradtok az eredeti szív alakú lapocska ötletnél, az is tökéletes: ) nézz utána hol lehet ilyet beszerezni.:)
Szia! Mi is 2 évesek leszünk,de én lány vagyok.Adok neked pár tippet,amiket a párom megcsinált és iszonyatosan örültem nekik!
-Rakj ki egy idézetet szárított virágokból vagy -rózsaszirmokból
-Főzz neki valami finomat,vagy süss sütit (ha nem tudsz főzni,kérd meg anyukádat hogy segitsen vagy üsd be a googleba hogy egyszerű receptek)
-Csinálj neki Windows Movie Makerben egy videót az elmúlt 2 évetekről
-Csináltass neki egy párnát,bögrét,törölközőt stb.amin a képetek van
-Csinálj egy óriási fotómontázst a képeitekből
-Csokor rózsa (szerintem nincs is olyan lány aki ne szeretné)
-Nem tudom hol ünnepeltek,nálatok vagy náluk,de ha náluk akkor beszéld meg szüleivel hogy míg nincsen otthon a bnőd,elő szeretnéd készíteni a terepet (rózsaszirom,pezsgő,esetleg csinálhatsz csokifondüt! Lehet kapni Kikában és ilyen helyeken csokifondükészítőt,veszel mellé csokit,pár gyümölcsöt és tökéletes)
-Csinálj egy albumot (ne hagyományos albumot,hanem vegyél egy vastag borítós sima lapos füzetet,rakosgasd bele a képeiteket,mellé idézeteket)
-Vágj ki kartonpapírból szívecskéket,de nagyon sokat,és szórd tele a helyet,ahol ünnepeltek (lehet gyerekesnek hangzik de élőben nagyon szép)
-Ha komoly a kapcsolatotok akár vehetsz neki egy gyűrűt is.Nem muszáj eljegyezni,elég ha csak veszel neki egy gyűrűt.Én ennek az ajándéknak örültem a legjobban. ( ha nem szeretnél gyűrűt,nyaklánc,karkötő,óra)
-Elviheted valami szép romantikus helyre (akár egy étterem,vagy a szabadban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!